092022anne Hafta nasıl geçiyor hanımlar sancı var mı bebiş kiloları nasıl yaşadığınız zorluklar neler
Mavininbiri 092022anne 38+4 den2900gr minik bir bebek 😕 İç bacak agrım çok aşırri oluyor bıçak saplanması gibi, onun dışında adet ağrısı gibi ağrı giriyor arada
_momy_ 092022anne bugün gittim 3600-3700 arası dedi 38 başı haftaya 4 geçer dedi suni sancı takıcam eğer gelmezse dedi bakıcaz
Kubra-onur 092022anne sanci arada bir oluyo gidiyo geliyo😀38.hafta 6 gün dün kontrole gittik 3600 gram oglusum anası gibi tontiş olacak😀🤣😀🤣😀
Nuriye50 092022anne bugün 38 haftaligiz alt pelvik kemiklerim ağrıyor arada hafif sancı giriyor kilo 3,5 doktor haftaya sezeryan olursun bu kiloda normal doğum olmaz dedi ben sezeryan olmak istemiyorum ama mecbur onun ve benim sağlığım için öyle olacak
Leylican 35+5 sancılar başladı açılmam yok kilosuda 3400görünüyor doktoe bir hafta daha dayansın yeter dedi🥺 ilk çocugumu da erken doğurmuştım gebelik şekeri yüzünden
Kubra-onur Leylican neden tedavi görülmediki benim de var seker 39 . Haftada sezaryen olacam şekerim normal insulin kullandim diyet filan bol su 3 agostos da sezaryenim var
Leylican Kubra-onur ilk çocugumda şeker vardı ikincide yükleme yaptım çıkmadı 32.haftaya kadar normal gidiyordu ölçümleri tam haftasında görünüyordu. 34ten sonra birden şişmeye başladı,😕
Ozlemyeni Kubra-onur benimde 2sinde😊 nasi hissediyosunuz? Benim alt tarafa vuran agrilarim basladi🤦♀️
Ocean-blue Kubra-onur benimde tam 39 da 3 Ağustos da sezaryen var saat 9 da. Senin saat kaç. Cinsiyeti ne?
Fatmasvs 38+0 3360 gr minnoşum ❤ bel ağrım fazla sanki adet olacak gibi ağrılarım var. 1 Ağustos da sezeryan olacam inşallah
Ozlemyeni Fatmasvs benimde 2agustosta sezaryanim var😊 agrilarim iyice artti adet agrisi bel agrisi.bibyandan bebek vajina vuruyo agrim oluyo
Ozlemyeni Fatmasvs Kubra-onur Ocean-blue komposto falan yapacakmisiniz? Oneriniz var mi hastane ile ilgili
nbhtcni 37+4 3500 kilosu, normal diyo şuan için ama iri bebek ya korkuyorum normalden. Başta normal istiyordum