burcuslv byzogrtmn kesinlikle işin kötü tarafı Eylül gelmeden doğum olursa sonrası izinlerden de eksilmeye başlıyor 😔
Baharow Gksuaydn 32. Haftada calışır ya da calışamaz rsporunu almalısın sen tatilde olduğun için çalışamaz alırıdın doktorun onu söyler müdürün çok biliyor. Almazsan eğer doğum iZnini süt iznini neye göre tayin edeceksin ??
Baharow Gksuaydn 32 de çalılır raporu alırsın 38 e kadar çalışanilr raporu alabilşyorsun doktor onu ayarlar zaten izninde yanmıs olmaz ileri tarik veriyor atıyorum 38. Hafta ağıstos 20 ye kadar çalışabilr diye rapor tutuyor. 20 sinden itibaren doğum iznin başlıyor
zepbjk Gksuaydn rapora gerek yok zaten çalışmıyorsun 😄 okul açılacağı hafta al doktordan raporunu 37den önceysen
zepbjk Hameh evet aktarabilirsin aktif çalıştığın süre oluyor. Doktoruna söyle ben öyle almıştım o zmn pandemi vardı 24te almam gerekeni 23+3 te falan vermişti 24 diye bi kaç günü dert etmemişti saolsun.Hiç başlamayayım diye de açıkla insiyatifine kalmış
Burcu1988 Deletedmom70006 okul idareye göre değişiyor sanırım bizim okulda aktaran arkadaşlar oldu şimdi bende aktarıyorum 3 hafta müdürümüz kabul ediyor ilçe milli eğitime de arayıp soruldu kabul ediliyor okulda kurslar açık olduğu için bunu bahane göstererek çalışabilir alabiliyoruz
burcuslv Burcu1988 Hocam siz branscisiniz sanırım benim branş özel eğitim kurs gibi bir durum da olmayınca kabul etmiyorlar ki ben bursa il milli eğitime kadar sordum resmi olarak alamazsınız dediler
Burcu1988 Okul istesin yada istemesin çalışabilir çalışamaz raporu almamız gerekiyor bazı müdürler işine geldiği gibi davranıyor tabi ama zorundayız aslında almaya en garantisi bu