Arslanyavrusu123 Kızlar bebeğim 14günlük sağ sol sırt üstğ yatırsamda kafası sivri arkası sırt üstü yatmak hiç istemiyo hep yanlra çeviriyo ne yapablirim bu sekilde kafası uzucsk diye korkuyorum yanlsrs cok yatmaktan yanlar basık
Kelebekk-0307 Arslanyavrusu123 normal doğum mu yaptınız? Benim bebeğimin de kafası sivriydi doktorum normal doğumda bebeklerin kafası sivri olur çıkabilmesi için ilk 6 ayda normale döner demisti su an 4.aya gireceğiz kafası normal hic öyle düzleştirme girisimim olmadi ama hep aynı tarafa da yatirmadm değiştiriyordm surekli yönünü. Birde 14 günlük bebek sırt üstü yatırılmaz Allah korusun kusar filan boğulur ciğerine kaçar çok ciddi sorunlar olur sag sol şeklinde yatırın
Feyza-nur Arslanyavrusu123 ben yanındayken basını dik tuttugunda iki yanınada yumuşak yastık koyuyordum dik dursun siye
Arslanyavrusu123 Kelebekk-0307 yok ben basındayken cok az durduruyorum ama durmuyo zaten sezeryan oldum ben
Kelebekk-0307 Arslanyavrusu123 hm o zaman bir şey diyemem ama normale dönüyor yine de çok stres yapmayın