Keyf_endam19 Kızlar elektronik sağım makinesi almam gerekiyor çok fazla yorum var kafam karıştı hangi markayı önerirsiniz bütçem maksimum 700-800
Mucizem_00 Keyf_endam19 hiç gerek yok bence al mochi keyfine bak vakumlu elektrik kullananlar bunu bırakıp mochi devam etmiş sen düşün, paranda cebinde kalır ii araştr
Bayancorek Keyf_endam19 Arkadaşlarımın önerisi üstüne kiwi marka aldım. Mochi kullananlar hiç uğraşma elle falan direk elektrikli al dediler. Bende zaten uğraşamazdım o yüzden elektrikli aldım direk. 🙏🏼
Ozge Keyf_endam19 bebeğim geçen hafta doğdu ve henüz memeyi tutmadı. 😔Ben de sağım yaparak veriyorum. Kesinlikle elektrikli bişey alın derim. Ben uygun fiyatlı diye kiwi marka almıştım elim ayağım oldu.
Yanne Keyf_endam19 özellikle Sezeryan olanlar kesinlikle almalı manuel işe yaramıyor mochı aldım çöp oldu. Elektrikli lansinoh aldım çok memnunum
Keyf_endam19 Yanne manuel işe yaramıyor dediler bana da o yüzden direk elektrikli baktım lansinoh memnuniyeti yüksek bi bakayım 👌🏻
ldyarse Keyf_endam19 E bebekte çalışmıştım kesinlikle ikili alma iki memeden de çekim yapamıyor motoru bozuluyor. Lansinoh elektrikli tekli göğüs pompasını öneririm. Şuan 800 civarı olması lazım baby plus’ın tekli elektrikliside güzel alan şikayet etmiyordu hem daha ucuz
Zeyna27 Keyf_endam19 e bebekten 430 TL ye aldık babymom ben çok memnun kaldım göğüs ucum yoktu mecburi aldım 13 günlük anneyim çok şükür tuttu kızım emziriyorum