Sevgi18 Kızlar bulantılarınız ne zaman basladı ben 7+4 haftalık hamileyim hic bir bulantım yok bir tanede kaybım var endişeleniyorum acaba bisey mi var diye sizce normalmi
1erkekkannesiiii Sevgi18 12. Hafta başladı. 12. Haftaya kadar Gül gibi gebeliğim vardı. Tadını çıkar sonra işler sarpa sarıyor 🤣 bulantı kusma 12 den sonra başladı doktora gittim bulantı ilaçları ile ayakta duruyorum
Yagmurrr98 Sevgi18 Herkeste bulantı olucak diye bı kaidemi var ne güzel bulantın yok istediğin gibi besleniyorsun
Nur-006 Sevgi18 benimde 7. Haftada başladı hiç stres yapma çünkü geç de olsa illaki başlar .Boşver tadını çıkar sen ☺️
mom23 1erkekkannesiiii her yerde 12 de biter diyince sevinmiştim benimde 12 de şimdi başladı 🥲prilam verdi gece yatmadan 2 tane alıyorum siz ne kullanıyorsunuz :(
1erkekkannesiiii Sevgi18 yok yok öyle düşünme stres endişe gebelikte iyi değil. Pozitif ol Allah’ın izniyle kucağına alırsın ❤️ birşey olmaz. Her gebelik farklı çevremde midesi gram bulanmayan kişiler bile var. Hiç korkma
1erkekkannesiiii mom23 bende aynı ilacı kullanıyorum akşam 10da iki tane içiyorum 😟 cok şükür su an geçti ama ilacım bitmek üzere bakalım ilaçsız nasıl olcak 😁
burcukeles-35 8+2 yim geçen haftadan beri bulantılarım var yorgunluk hissi iştah kaybı başladı hiçbir şey yiyemiyorum çok zorlanıyorum 😫😫😫