BusraKayalar 31 + 4 haftalık hamileyim iki gündür karnım sertleşiyor kızım bi yere toplanıyor ve acıtıyor bunlar normal mi kasılma böyle mi oluyor ilk hamileliğim tedirgin oldum cevaplar mısınızz🌸
Minik_prenses BusraKayalar bende 30.haftadan beri böyle çekiyorum valla Allah’tan kanama vs yok yalancı sancı kasılma olurmuş doğuma kadar 🥲🥲
Birminikcivciv BusraKayalar 18. Haftadan beri öyleyim. Karnım sertleşiyor kasılıyor. Top gibi toplanıyor. İçi açıyor resmen şimdi şükürler olsun 28. Hf deyim şuandada devam ediyor bu defa hafif sancılar başladı. Ama karnım gel gör ki Kaya gibi
BusraKayalar tazebiranne_hg04 inşallah normaldir kontrolüme de daha var tedirgin oldum çok teşekkür ederim
BusraKayalar Minik_prenses Ben de çok hafif kanama da oldu ama nişan değil kendini yorma dedi doktorum ama şimdi de bu sertleşme başladı
BusraKayalar Deryak52 Bende şimdilik bel ağrısı yok ama karnımı acıtmaya başladı artık bi de bi yerde toplanıp sertleşiyor inşallah normaldir
BusraKayalar Sleepless_Mother İnternette yok bebek doğum pozisyonu almış vs yazıyor ama normal diyen de çok var insan tedirgin oluyor
tazebiranne_hg04 BusraKayalar o haftalarda bende de vardı senin gibi tedirgin olup gitmiştim doktor hiçbir sıkıntı yok demişti nstye bağlamıştı
Deryak52 BusraKayalar Benimde öyle oluyordu ağrılarım vardı bacakda felan normel doğumun geldiği zaman suyun felan gelir merak etme
Ozcnozge BusraKayalar bugün doktora gittim doktor bana dk tutmamı söyledi ne kadar süre öyle kalıyor diye eğer 15 dk dan fazla kalıyorsa acile gidip nst ile baktırmamı söyledi çünkü erken doğum olma ihtimali olursa ciğer geliştirici iğne vuruluyormuş bilginiz olsun bu arada bende 31+5 oldum