Lykiav Kızlar aranızda hem emzirip hemde mama veren oluyor mu? Oluyorsa günde kaç kere mama veriyor ve kaç ml? 🌸
kahvesever__ Lykiav ilk zamanlar hem emziriyordum hemde mama veriyordum şimdi sadece mama yiyor oğlum sütüm gitti önceden de yoktu zaten çok fazla 90 cc veriyordum 4 saat de bir emzirdim zamanlar şimdi emedi için 2 saat de bir veriyorum
Deletedmom52620 Lykiav bende ilk zamanlar sarılıktan dolayı mama ve emzirdim sarılık geçtikten sonra mamayı bıraktım 30 cc veriyordum 6 aydan sonra geceleri sadece 60 cc vermeye başladım
Deletedmom_110 Lykiav sarılık olduğunda doktor tavsiye etmişti mamayı o şekilde almıştık sütüm yeterli aslında ama süresi bitmeden değerlendirmek amaçlı veriyorum günde iki kez 30 cc veriyorum
Nur000 Lykiav evet ben hem emzirip hem mama vermiştim. Bebeğim düşük kiloda doğduğu için doktorum önermişti. Günde 3 4 defa veriyordum. Kac ml olduğunu hatirlamiyorum
Deletedmom52620 Lykiav geçtiyse canım mesela sütün oluyorsa günde 3 4 defa 30 cc verebilirsin ayını bilmiyorum ama bende sarılıktan dolayı ilk zamanlar hemen geçsin diye mama takviyesi yapıyordum sonradan sütüm artınca mamayı bıraktım
Deletedmom52620 Lykiav yaa mama değiştirmeyi denedin mi belki annesinin sütünü çok seviyor verme sende eğer birşey yoksa
Lykiav Nur000 bir sorum olacak size. 19 gün oldu mama alalı sadece 2 kere kullandım. Bozulmuş mudur sizce. Ben anlamıyorum