Yasminaydemir Kalkarken karnım böyle kramp giriyor geçiyor kaç defa oldu bayadir böyle kötü biseymi yardim edin bebek hareket ediyor ama korkuyrm bayadir var yanlış mı kalkiyrm acba
Yasminadem Yasminaydemir ben de 19 haftalık hamileyim dün çok fazla oldu bebek bi yerde toplanıyor gibi bu benim ikinci gebeliğim ilkinde bu kadar erken yaşamamıştım. Cinsiyetten mi fark etti anlamadım hem ağrım Daha fazla oluyor hem de bebiş çok erken harekete geçti
Sehnazs5 Bende 19. Haftalık hamileyim ve benimde aynı şekilde normalde ağrım yoktu özellikle sağ kaşığımda oluyor ağrı normal mi
Yasminaydemir Sehnazs5 bende çocuk oraya vurunca sağ kaşığım ağrıyor geri gecyr benim bian kalkerken karnıma kramp giriyor gecyr bebek hareketi var massllah takip ediyorum geçmeyen ağrı olursa hastaneye git benimki gecyr geçmeyen Ağrı’dan korkacaksin
Yasminaydemir Yasminadem benimde ikinci gebeligim 12 haftalık erken hissettim oburunde yaşamamıştım hatrlamyrm bunda yaşayınca korkuyrm her gebelik aynı olmaz tabi ama insan tedirgin oluyr korkuyr
Sehnazs5 Sanırım rahim büyüdüğü İÇİN bu zamanlarda normal oluyor . Bebeğin hareketini nasıl hissediyorsunuz 😁
Yasminaydemir Sehnazs5 vuruyor eli mi ayağımı onu bilemem sabahtan beri massllah Rabbime bin şükür tabi oturunca oynuyor ayakta fazla değil
Yasminaydemir Sehnazs5 benim ilki ölü doğum yaptım ondan dolayı korkuyrm rabbim kucağımıza nasip etsin evlat acısı zor düşmanıma bile vermesn
Sehnazs5 Yasminaydemir ağrı geçiyor yine geliyor kalıcı olmuyor . Böyle bebek hareketi kalp atışı gibi mi karnımda kaşıkta benim ilk gebeliğim ve ben anlamıyorum hareket edince etmiyor mu diye de korkuyorum açıkçası
Yasminaydemir Sehnazs5 benimde kasigima öyle vuruyor helede rahmime idrar tırmanma vuuyr çok değişik hissedyrm kasigima vurduğunda bıçak ağrısı gibi oluyr gecyor sen yinede için rahat etmezse doktoruna sor bende bu krampı sorcam
Yasminaydemir Sehnazs5 amin ins zaman çabuk geçsin istyrum kucagim boş kalınca zor kimse seni anlamiyr bile rabbim kucagimizi doldrsun sağ saglim
Yasminaydemir Sehnazs5 amin ins hergun hareketini takip ediyrm takip et diyorlar bı saat oynamynca hemen panik atagim başlıyor haftalar çok zor gecyr bana
Sehnazs5 Yasminaydemir evet benimde aynı bu hafta başladı tam tarif ettiğiniz gibi vuruyor geçiyor yine vuruyor
Yasminaydemir Sehnazs5 ayagidir ayağı daha sert olduğundan ağrı biraz fazla oluyor öbür tarafımda dhaa az ağrı oluyr
Yasminaydemir Sehnazs5 ilkide buda erkek bitane evladım olsun cinsiyet hiç dert etmedm rabbim dualarımı kabul etti ben pcos hastasıyım bide psikolojim zor düzeldi
Sehnazs5 Yasminaydemir bende ediyorum ama anlayamıyorum hareket edip etmediğini bu yüzden her gün nolur hareket et diye yalvarıyorum bazen böyle bir kalp atışı gibi bir şey oluyor sonrası yok
Yasminaydemir Sehnazs5 aynı benim gibisin bende öyleyim göbek deline dikkati bak benimki göbek deliğim öyle oynuyorki cikicak yerinden tekme atmayinca hareketini öyle izliyrm
Sehnazs5 Yasminaydemir cinsiyeti hiç önemli değil yeter ki eli ayağı sağlam sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü evlat olsunlar 🤲🏼🙏🏼