Aysunercan Merhaba güzel annelerim detaylı usg yaptıran varmi bilgi verebilirmisiniz ne kadar surede bakiliyor nasil sonuc aliniyor
aylinpalaa Aysunercan benim 40 dakika sürmüştü zaten detaylı bakıldıktan sonra doktoruma götürdüm hemen raporu
Dygsnkgl Perinatoloji yapıyo ,yarım saat kadar sürüyo o esnada zaten anneye bilgi veriyo bebekle ilgili herşey ortaya cıkıyo ,doktor sonucuda yazılı rapor ve ultrason seklinde oluyo ,onuda kendi doktorunuza iletiyosunuz
Sedaa19 Dygsnkgl kaçıncı haftalarda oluyor bugün. Doktor kontrolum vardı bişey demediler 2 gebeligim. İlk gebelikte 22 23 hastalarda yaptirmistim
busra1202 Kızlar detaylıda nasıl bakılıyor vajinal ultrason ile mi yoksa normal karnımızdan mı bakıyorlar merak ediyorum
Aysunercan Ben 20 haftamda gidecegim agustosun basinda o gune randevu aldik daha erken olmuyor sanirim
Sedaa19 Dilosderler ama direk randevu alamıyorum doktor kayıt acicak ki ben alayım randevusuz gitsem herhangi bi hastane olsa doktora söylesem acarmi acaba kayit
Dilosderler Sedaa19 yapmazlar ben suan 14haftaligim doktorum simdiden randevu ayarlamami istedi dolu oldugu icin acibademe gidiyorum ustelik yine oraya gelen bir prof icin randevu aldim. Ozel muanelere bakabilirsiniz acibademe gelen profda zaten ozel muanesinden gelen bir doktormus
Minigim38 Benimkisi 20 25 dakika sürdü pozisyonları uygundu bebegin tüm organlarına bakılıyor ölcumler yapiliyor o sirada doktorunuz bebeginizin organlarinida size söyluyor. Ben kızımın rahmine kadar görmüştüm🥰 keske her kontrole gittigimizde böyle görebilsek her detayını 😍