mercimegin_annesiii Hayat123456 bir iki gün içinde elime ulaştı açıkçası pazartesi sabah verdiler salı elimdeydi kargo ama belki gönderildiği il bana yakındır onu bilmiyorum ☺️ Çok hızlıydı sadece
bsraguruler mercimegin_annesiii merhaba sıcak da erime vs durumu oldu mu bende oraya yaptıracam sıcak da ya erirse çikolatalar çıkarsa ambalajından diye korkuyorum
mercimegin_annesiii bsraguruler ben akşam dolaba koydum bi kaç tane ambalaja bişey olmadı bugün hepsini koymayı düşünüyorum şuan güneş görmeyen bi yerde yakınsa doğum öyle yapabilirsiniz ben öyle yaptım
bsraguruler mercimegin_annesiii bende öyle yapayim gelir gelmez dolaba koyum metal kutusuyla sonra normal sıcaklıkta muhafaza edeyim
mercimegin_annesiii bsraguruler şimdi koydum metal kutu ambalajına bişey olur mu bilemedim canım çikolataları dolabın kapak kısmına dizdim altına bişey koydum buhar olup ıslanmasın diye yani doğum zamanı alırım dedim
bsraguruler mercimegin_annesiii dolap da durması en garanti havalar aşırı sıcak çünkü kutuda dursa bsy olmaz zannimca
mercimegin_annesiii bsraguruler ben dıştaki görsel nemlenir diye koymadım kutusuyla yoksa evet öyle koymal daha mantıklı
Ruyahilal Kızlar benim çikolatalarım da geldi yazmayı unuttum. Hala sipariş vermeyen varsa gönül rahatlığıyla sipariş verebilir. Hem çok güzel gözüküyor diğer çikolatalar gibi ince değil kalın doyurucu. Hem de içi fındık parçacıklıymış gelince öğrendim ben de ve çok lezzetli :) elit markaymış. Ben 1,5 kilo aldım 87 tane kargo hariç 225 tl ödedim kilosu 150 tl 50-60 tane oluyor dediler. https://instagram.com/marka_cikolata?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Ruyahilal mercimegin_annesiii teşekkürler hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrucaklarımızı İnşallah ☺️
minik_koala_ve_annesi Yesim post u aradim bulamamistim bu dediginiz sayfadan mi yaptirdiniz tadi nasil acaba