Busratye Kızlar ben şeker yükleme testini yaptırdım hastanede 119 çıktı (bende bir kere kan aldılar ama ) daha sonra doktor suyun fazla açlık tokluk şekerine baktır dedi. Bende sağlık ocağında yaptırayım dedim buradaki doktor açlık bakılır ama tokluk için 50 yada 75 ml sıvı içmen gerek dedi yani ona kalsa o sıvıdan bir daha içeçem
Hgemr Busratye sağlık ocağına ben de sordum açlık bakarız ama tokluk bakamıyoruz onun için devlet hastanesine gitmeniz gerekli demişti.
Nefesliva Açlık için gidiyorum aç karnına sağlık ocagında ebenin yanına diyorm aç karnına koldan alıyor sonra agzına attın ilk lokmada. İtibaren iki saat sonra tokluk için gel diyor parmaktan bakıyor
Nira Busratye benim gebelik şekerim çok erken çıktı 8+3 üm. Her gün kendim bakıyorum parmaktan hem açlık hem tokluğa aynı makinayla
Busratye Nira tokluğa bakarken yediklerinize dikkat ediyor musunuz yedikten ne kadar sonra kendiniz bakıyorsunuz
Nira Busratye tabi diyetisyenimin verdiği listeye göre yiyorum yemeye başladıktan bi saat sonra tokluk kan şekerimi ölçüyorum