Puhukuzusu Bir instagram sayfasına rastladım, (instagramın keşfet kısmından) latin Amerika ülkesi sayfası sanırım sayfanın menşei, kısa kısa Videolar var, normal doğumu direkt gösteriyor, Doğum anını vajinayı vs. Ben meraklı bir insan olduğumdan izledim bir sürü 🤯🙂 Benim gibi merak edip de ETKİLENMEYECEK olanlar için. Sonuçta NORMAL bişey, hepimizin başına gelecek.. ETKİLENİRİM diyenler girmemeye çalışsın, sonra kızarsınız:-) Sayfanın adı: sincera_maternidade
Baharun2 Puhukuzusu ben keşfette denk gelmiştim kusasım geldi hiç bilmeseydim keşke daha masum sanıyodum 😂
Puhukuzusu Baharun2 Bence izleyin geçin, örtü çekecekler biz görmüycez Doğumda :-) bir de birden fazla seyredince normalleştirdim ben. Dünyada milyonlarca normal Doğum oluyor böyle diye düşünün.. :-) kahretsin merak , izlemesem de olurdu aslında ama :-)
Mucizesinibekleyenacemianne Ya bu neeee🙊 normal doğumu en cok isteyen benimdir belki ama bi video izledim sonra sayfadan nası kaçtığımı bilemedim😂😂
Puhukuzusu Mucizesinibekleyenacemianne Ya aslında ben de çok hassas biriyimdir etkileyici bir film seyretsem 3 gün çıkamam etkisinden AMA bu normal ve olması gereken böyle olan bişey olduğunu gördüğüm bildiğim için izledim bitti. Öyle düşünün, nasıl çıkacak diye düşünmeyin, zaten örtü çekiyorlar görmüyoruz Türkiye’de :-)
Puhukuzusu Birsenvergili Normalleşiyor baktıkça, sonra normal hayata devam ediyoruz, merak ediyordum öğrendim diye düşünün, biz örtü çekildiği için görmüycez hehe :-)
pamuk_anne https://instagram.com/empoweredbirthproject?utm_source=ig_profile_share&igshid=2axm0ce7yfh2 ben de meraklıyımdir ama korkacak olan kesinlikle bakmasın. Böyle bir sayfa da var.
Ecrinimleyla pamuk_anne valla ben normal Doğum yapmış biri olarak söylüyorum Doğum videoları izlemeyin bakmayın ben hayatta açıp bakamam baksam psikolojim bozulur doğuramam
Puhukuzusu pamuk_anne Benim paylaştığım sayfanın içeriklerine benziyor takibe aldım. Ben normalde hassasımdır ama vahşete ya da normal olmayan, ne bileyim zulüm içeren sayfalar beni etkiler ve kötü eder. O yüzden bu sayfalardan etkilenmiyorum pek :-)
FilizDemir pamuk_anne yanlız deli gibi normal Doğum istiyorum ama bunları izleyince vazgeçtim galiba 😂😂
Mucizesinibekleyenacemianne Puhukuzusu evet orası öyle tabi:) Hala değiştirmedi normal doğum isteğimi😎✌🏻 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🤗🌸🙋🏻♀️
pamuk_anne Ecrinimleyla yapım gereği bilmediğim şeyden daha çok korkuyorum basima ne geleceğini kestirmeye çalışıyorum ve bu beni cesaretlendiriyor. Yoksa haklısınız görüntüler pek iç açıcı değil :)
Ecrinimleyla pamuk_anne evet canım ben ilk Doğumda o kadar korkmuyordum başıma ne geleceğini bilmiyordum ama şimdi başıma gelecekleri bildiğim için korkuyorum 🤣
Puhukuzusu Papatyamoms Ben de izledim baya, sezeryanlara da baktım. Sezeryanları hassas içerik diye gizlemişler ama bence normal doğumlar daha hassas gibi görsel açıdan 😅😇