Öncelikle doktorumdan Allah razı olsun benim gibi panik bir insanı sakinleştirdi hastaneye geldik damar yolum açıldı nst bakıldı sonra doktorum geldi ameliyathaneye indik aşırı korku heyecan var bende ama tepkisiz şok bakıyorum etrafa ameliyathaneye girince bile burası neresi Allahım der gibi baktım etrafa ama hiç korkutmadı ortam beni sadece spinal anestezi ya uyuşturmazsa diye çok korktum ama doktorum geldi öyle geldi sarıldı nas suresini okudu iğnem sırtıma vuruldu ama pek hissetmedim sonra sağ bacağıma elektrik çarpması hissi oldu ve sıcaklık hissi geldi ve beni direk uzandıdılar üstüme örtü çektiler ve başladılar ve arkadaşlar hiçbir şey hissetmedim rüya gibiydi bir baktım kızım çıkmış yan tarafta hazırlanıyor havluya sarıp bana getirdiler şok olarak onu izledim tepkisizdim ama çok güzel bir duyguydu Allah isteyen herkese nasip etsin doğumdan sonra aşırı bir titreme geldielim hiç durmadı çenem durmadı anestezi etkisi olması lazım 1 saate yakın atlattım daha sonra durmadan ağrı kesici iğne ve serum takılı olduğu için rahat geçti ve ayağa kalkmak dan korkan ben sıkıldım yürümek istiyorum dedim ayağım hala karıncalanmış dı ama yürümek istedim hafif adımlarla yürüdüm zonklayan ağrılarla iyi geldi gazımda gece çıktı 3 gibi çok şükür yolunda herşey ama büyük tuvaletim çıkmadı tavsiyeniz varmı ve sütüm gelmedi bebeğim göğüs ucunu tutamıyor ağzına 🥲