Merhaba canlarım uzun zamndr yalancı sancılarimi çekiyordum iki hafta önce gittiğimde bebek kanalda değildi yarın çatı muayenem var.
Dün aksam üstü bir anda bir anda terlemeye basladm tisortum sortum su icinde kaldi ve hemen elim ayağım titremeye başladı çikolata yedm geçmedi su ictim gecmedi uzandm fln 10 dakika sonra karnim taş gibi oldu nefes almakta zorlanıyordum yürüyüş yaptm gecmedi plates topuyla egzersz yaptm gcmedi yemek bile yiyemedm o baskıdan…Gece 23 gibi karnim düzeldi fakat 10 dakika sonra sancılarm başladı ayaklarıma vuruyordu esim belime masaj yaptkca rahatladım 3 saatte bir geldi sancılar 45 dakika sürüyor sabaha kdr böyle oldu sabh sancilarm bitti ama bugün vajinamda aşırı baskı hissi var ve belim inanılmaz ağrıyor ne yaptysam geçmedi sizce doğum baslamsmidir yarn kontrolum olduğu için çok hasnteye gitme taraftarı değilim evde idare ederim diyorum henüz nişan yada su glmedi sancılarmda düzenli değil ama geliyor bu arada bebisim hareklterni hissdiorm o konudda skntimz yok çok şükür…
Çok uzun oldu ama önerilernize ve düşüncelerinize açığım bekliyorum ❤️