Ozlem0802 Merhaba arkadaşlar hamile olduğumu öğrendiğim andan beri kabızlık yaşıyorum siz neler yaptınız bu durumda
TeoMom Ozlem0802 Geceden zeytinyağına kuru incir koyuyorum her sabah aç karnına yiyorum kabızlık filan kalmadı canım tavsiye ederim
Qnl Ozlem0802 ahhhh sokacam afedersiniz 🙈 bende aynı dertten müzdaribim ve hiç bi çözüm bulamadım bi de üstüne kanamam oldu asla ıkınmamam gerek kafayı yicem
Aksa- Ozlem0802 ay bende de kabızlık oldu cok fena çok şişkin hissediyordum kendimi ama çabuk geçti sabah aç karnına kuru kayısı cok iyi geliyor ve kefir içebiliyorsan kefir içmeni öneririm
El_Ebruli Canım suyunu soğuk içme biraz ılık veya oda sıcaklığı olsun, sırf bu bile fayda ediyor. Tabi yiyebilirsen kuru meyve de faydalı. Çorba içmek de etkiliyor
Gizem260 El_Ebruli ben hep soğuk su içiyorum asla oda sıcaklığında ılık içemiyorum ama çok şükür kabızlık sorunum olmadı hiç
Ozlem0802 TeoMom sabahları aç karnına mide bulantısından bunları hiç yapamıyorum :(( ama çook teşekkür ederim
Kahvesever Ozlem0802 yok şeker vs koymadım. 3-4 adet kayısıyı cezveye koydum, üzerini geçecek kadar su koydum kaynadı. Sonra blendrla ezdim sıcakken içtim daha cabuk etki etsin diye. O etki etti
TeoMom Ozlem0802 O zaman yiyebilirsen canım gece kuru erik ve kuru kayısı yiyebilirsin bende Demir ilacı yüzünden kabızlık oldu ilacı bıraktım doktora söyledim gittiğimde duphalac şurup verdi epey toparladı eğer geçmezse doktorunuza söyleyin size uygun bir yöntem bulacaktır
Ozlem0802 TeoMom kuru eriği duymuştum evet ama denemedim aklımda bulunsun direk alacağım teşekkür ederimm 💕🌸
Qnl TeoMom duphalac şurubu bu defa içtiğini de etki etti mi yoksa hergün mü içtiniz düzenli kullanım da mı etki yapıyor
Qnl Gizem260 ya çok sevindim :) çünkü ılık su içebilmem mümkün degil su ışıklen daha çok kokuyor kusuyorum :(
Ozlem0802 Aksa- şu mide bulantısı olayını atlatsak sabahları daha rahat çözüm bulabiliriz de işte bebişler durmuyor 😂😂💖💖
TeoMom Qnl 2 gün sabah öğle akşam içtim 3. Gün affedersiniz ishal olmuşum bıraktım sonra sadece kuru incirle devam ediyorum ama kabızlık sorunum ortadan kalktı