Cansuyy Kızlar bu lanet gelesi virüsü atlatan var.mi bana tavsiye verebilirmisiniz?? Ne yemem ne içmem lazım hastaneye gidiyim mi ?? 39 haftalik hamileyim Bi geciyo gibi oluyo yine basliyo ishal ateş uyutmuyor yedirmiyo ..bebegime zarar verirmi 😐😐😐😐🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 dua edin Hamileyken hastalanma çok kötü rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah ❤
Ruyahilal Cansuyy 38 haftalıkken yakalandım ben de öyleyim günlerdir yeni atlatıyorum derken eşime de bulaştırmışım 😥 Haşlanmış patates yedim. Yoğurt ya da probiyotik tüketebilirsin. Su içmek ilk defa bu kadar zor geldi ama içmek lazım bol boll… Yemek yemek zulüm gibi ama yemek lazım düzenli.. Ben kafamı kaldıramadım sürekli yattım inşallah sizinki daha hafif olur… doktorumla görüştüm kötüye gidersen dahiliyeye gözük idare ediyorsan dinlen demişti bana. Eşim ilaç ve serumla 3 günde atlattı benim günler sürdü hala da ishalim tam bitmiş değil 😥 Düzenli kullandığım demir ilacı, d vitamini, magnezyum ve multivitamine devam ettim tabi faydaları olmuştur muhakkak..
Melismelo Ay cok gecmiş olsun birde hamilesin o haftada Allah şifa versin ben hamile değildim gecirdiğimde, türkiyeye gitmişdik ve doktor bana buranın suyunu yani ceşmeden icmeyin demişdi icmediğim halde yinede olmuşdum ve ölüyodum wc den cıkamıyodum ishalden ve kusmadan Allah düşmanımın başına vermesin hicbirşey yiyip icemiyodum sürekli serum takıyolardı ilaclar iciyordum siz nasıl dayanıyorsunuz bu halinizle☹️ 1haftadan fazla sürmüşdü tatilimde zehir olmuşdu kısacası🤣
Melismelo Hic doktora hastaneye gitmediyseniz bi görünün derim belki serum takarlar, ben haşlanmış patates, yoğurt, elma bu tarz şeyler anca yiye biliyodum ve kesinlikle bol bol su icin sıvı kaybınız olmasın