Deniz2961 Badgirl_ cnm kuveze alakası yok ki kilonun benım bebis suan ygn bakımda mesela kanında enfeksiyon oldugu İcın sende hamile kadınsın bnm bebegimede dua ederm sn Rabbım sifa versin
Badgirl_ Deniz2961 cok gecmis olsum rabbim.bian once sifa versin canmm insallahh sag saglim kucgna alrsn🙇
EbruBeyazt Canım öncelikle sağlıcakla kucagına alırsın inşallah bu işler kiloya bakmıyo galiba 2 kilo doğup küveze girmeyen bebek de benim ilk bebeğim 2850 gram doğdu çok zayıf değildi ama bacakları kürdan gibiydi 😂😂 çok sağlıklı bir bebekti çok şükür 2500 üzerinde doğan bebekler ciğerlerde bi sıkıntı yoksa çıkıyo genelde benşm görümcemin oğlu 4280 gram doğdu ama bir gece küvezde kaldı solunum sıkıntısından sen içini ferah tut sağlıklı olsun diye dua et doğunca bol bol emzirmeylw hemwn kilo alıyolar zaten
MehmetEzgiKelek Badgirl_ bebek kilosu zayıf die küveze girmez gelişmediği bişey varsa girer 1920 doğdu 1700 e düştü kilosu küveze girmedi herşeyi geliştiği için bebeğim
Nananusha Badgirl_ insallah kuzum allah hepimizi kolaylikla nefes aldirmayi nasip etsin. bizdede 2 hafta onde gidiyodu zaten bebes . o yuzden sizdeki kilosu iyi
Hgemr Badgirl_ arkadaşımın bebeği de 2600-2700 civarı doğdu maşallah sağlıklı bir bebek ve kısa sürede kilo aldı,şimdi 4 aylık tombiş tombiş yanakları var bal kızın 😍😍
Sinemira Badgirl_ sütlaç ye üzüm ye kaşar ye bol bol çok işe yarıyor bebeğe gerçekten dene bir haftada 1 kg kaşar bitir doktora gittiğinde göreceksin 450-500 gr almış olacaksın üzüm ye sütlaç ye bunlar kilo aldırıyor gerçekten benşm 36 haftalıktı 3 kiloydu
Sinemira Badgirl_ küveze girmez ama sen tutarken filan zorlanırsın işte ama dediklerimi kesinlikle yap bak faydasını göreceksin bidaha ki gidişinde bana söyle farkı gözlemleyeceksiniz ben çok faydasını gördüm
Elcnerdgn Canım kilosu yüzünden küveze girmez cok zayıf olmadığı sürece. En önemlisi doktorlar icin ciğer gelişimleri solunumları yani. Banada doktorum 35+6da 2600dedi ve 2hafta geri de kilosu dedi. Ben o gün cok üzülmüştüm küçücük doğacak nasıl bakıcam diye. Bakalım yarın 37haftalığım çok güzel beslendim o günden sonra bakalım nekadar aldı cok merak ediyorum
Dilara93 DilaraDefne isim dikkatimi cekti ☺️☺️ ben Dilara kızımın adıda Defne Olacak sizde nasıl isim yerleşimi 😂😂
Gamzestetik Badgirl_ hergün bir muz ve bir bardak süt için çok güzel kilo aldırıyot bebeğe bide tahin pekmez yiyin
Elif4334 Badgirl_ kiloyla kuveze girmesinin bi alakası yok önemli olan bebeğin ciğer gelişimi ki zaten haftasını da tamamlamış bebeğiniz biyük ihtimal girmez
YamurmitKayhan Badgirl_ küvözde kalmasının kiloyla bir alakası yok ciğer gelişimiyle alakası var ama kilosu normal sınırlarda minyon bir bebiş :)) bence çoook tatlı 🤗
HulyaKrg Ceviz findik badem muz kasar peyniri ve ozellikle kelle paca gelisim geriligi duran bebeklerde bile ise yariyormus okudugum annelerden duysuguma gore.
Nily Annemde hep zaYif bebekler dhaa kolay buyuyor der:)) 1 hafta geride olmasi cokta buyuk bir fark degil annesi uzulme Sagligi yerinde olsun besler kilosunu aldirirsin😊 sen yine 9gunde yuklenebildiin kadsr yuklen:))