Adamiranin__annesi İkili tarama için gittiğimde doktor kız dedi ama erken haftalardi yani 11 12 falandı sanrm sizce degisirmi lütfen değişmesin kızım olmasını istiyorum ama erkek olursada kısmet napalim
Czn2105 Adamiranin__annesi arkadaşıma ikili testte kız demiş 16. Haftada erkek demişler detaylıda da erkek şükür doğdu şu an erkek çocuğu geldi dünyaya ama erkek bebeği nasıl kıza benzetti doktor anlamış değilim
brgul_34 Adamiranin__annesi biz 15haftada öğrendik canım cinsiyeti sonrada detaylıda gördük 🥰sizin değişir mi bilemedim açıkçası 🤷♀️
egemomss Adamiranin__annesi 11+4 falandı ikiliden sonra büyük ihtimalle kız dedi, 14.haftada erkek dedi sonraki haftalarda detaylıda falan erkek olduğu kesinleşti🙂
Czn2105 Adamiranin__annesi varmış yanılma payı ben çok şaşırmıştım kız bir ay kızım diye sevdi çocuğu 😅
Adamiranin__annesi Czn2105 😂😂😂 allahım bende öyle ölüyormuşum bide… Biseyler bile aldım kız dediler diye. Şimdi 20 haftadayim detayliya gidicem kesin belli olur artık. Sonradan kontrole gitmiştim arada ama o doktorda anlamadı cinsiyeti 😁
Czn2105 Adamiranin__annesi umarım olmaz 😊 sıkıntı ya en güzeli gerçekten net görüldüğünde anneyi bilgilendirmek sanırım
Adamiranin__annesi egemomss bir oğlum var bir kızım olsun istiyorum ama degisirsede kısmet. Napalim hepsi evlat
Czn2105 egemomss aynısını arkadaşımda yaşadı nasıl erkeği kıza benzetiyorlar merak ediyorum bir şey dediler mi size