Ozgemir05 Kızlar bugün 37 hafta a girdim ve geçen hafta tahlillerim vardı sağlık ocağında yaptım onların sonucunda yoğun enfeksiyon çıktı cuma günü de özel hastanede randevum var doktor cumaya kadar beklemesin hemen gelsin ilaç falan verim kültür testi yapim demiş bende cuma günü doktoruma gidicem diye gitmek istemiyorum. Ama enfeksiyon bebeğime zarar verir mi bilgisi olan yazabilir mi
ayaniz Ozgemir05 son haftalarda enfeksiyon zararlı die biliyorum.. bence özeldeki doktoruna telefonla ulaş ve napman gerektigini sor
Kubasev Bende testlerımı hep Saglık ocagında yaptırıyodum.6.aya kadar testlerde enfeksiyon çıkıyodu doktor bikaç kere ilaç verdı toz şeklinde gece yatmadan önce içilenlerden. Çünkü Enfeksiyon bebek için çok tehlikeli erken doğuma sebep oluyormus. Ama ilaçlara rağmen birtürlü geçmeyince doktorum artık antıbıyotıge baslamamız lazm böyle giderse dedi ama ben kullanmak istemediğimden ve bir kere daha emin olmak için Aynı hafta ıcınde 3 kere test yaptırdım saglık ocagı ve özel hastane ve devlet hastanesınde. Özel ve devlette enfeksiyon çıkmadı doktorda ilaç vermedi. 6ay boşuna enfeksiyon stresı yasamış oldum bosuna ilaç aldım. Buarada 3lt sıvı tüketmen lazm sık sık idrara çıkman gerekiyo ve iç çamasırı kullanımı çok önemli günlük ped degıl sadece pamuklu iç çamasırı olcak ve gün içinde sürekli değiştirmek gerekiyo ben 4kere değiştiriyorum bidaha olmasın diye 😞😞😞
Ozgemir05 Yaa bende öyleyim benım enfeksiyon en başından beri var ama benım vücudum kendi üretiyor doktorum artık yapcak bişey yok demişti ama değerim çok yüksek çıkmış 0 ile 10 arasında olan şey 335 küsürdü korktum açıkcası