mutlu-annee34 Öylesine kararsızım ki iki isim kullanmayı sevmiyorum. O yüzden tek isim olarak hangisi olmalı
incitanem94 mutlu-annee34 güzel isim türetmişsiniz ama anlamı olmayan bi isim koymayın bence çocuğunuza :) benim kuzenime de anlamı olmayan bi isim koydular herkes anlamını soruyo anlamı yok yani kötü oluyor bence ama tabi sizin fikriniz. 🌸
Merve201119 mutlu-annee34 canım açıkçası ikiside hoş değil Mirda diye bir isim yok zaten yarın hu cocuk büyüdüğünde isminin anlami ne diye sorduklarında ne diyecek Rodin bilmiyorum daha önce duymadım anlamını bilmiyorum.ama daha anlamlı isimler bulabilirsiniz🌸🌸
TinyBabys mutlu-annee34 bi çocukta Robin ismini duymuştum o da hoşuma gitti. Tercih olarak Rodin diğerinden daha güzel.
mutlu-annee34 Mirda ismi Türkiye’de ve dünyada hiç olmayan bir isim ben kendim birleşim yaptım eşimin çok hoşuna gitti Rodin ise 455 tane var ama çok hoş geliyor bana heyecanlandırıyor yani zor bir seçim benim için 🫣
mutlu-annee34 incitanem94 anlamı olmaz olur mu mir Kürtçede lider komutan demek da veren vermek anlamında kullanılır . Yol veren yol gösteren demek mirda Rodin ise ışığın müjdecisi güneşi gören günü gören demek
hilalhanim Her birey isminin anlamını taşır. Anlamı olan isimler tercih ederseniz daha iyi olur bence ❤️
mutlu-annee34 hilalhanim Mirda lider komutan yol gösteren demek Rodin ışığın müjdecisi demek İkisi de Kürtçe hanımefendi anlamları var elbette
mutlu-annee34 Semaan anlamlarını bilmeden yorum yapmanız asıl saçma sapan hitap şekliniz çok çirkin umarım dışarıda ki hayatınızda insanları kıran cevaplama üslübunuz yoktur 🙏
Kaahvelii Semaan Ay bence çok doğru bi yorum forumda o kadar değişik isimler okuyorum ki alakasız saçma isim uyumları Gerçek olamaz diyip çıkıyorum o gönderiden😆
mutlu-annee34 Merve201119 anlamı olmayan bir isim değil elbette mir Kürtçede komutan lider demek da vermek veren anlamında yani yol veren yol gösteren lider demek Rodin ismi de Kürtçede ışığın müjdecisi demek
Merve201119 mutlu-annee34 ama iki sözcük bir araya gelince pek bir anlamı olmuyor Mirda için söz ediyorum Rodin için yorum yapmamıştım zaten cocuk sizin çocuğunuz elbette tercih sizin ama burda sordunuz diye cevap veriyorum illa bu iki isimden biri konulacaksa Rodin koyun o halde en azından kendi başına bir anlamı var
Semaan mutlu-annee34 neyine kırıldım şimdi allah aşkıma ya soru soruyosun cvp veriyoruz saçma sapan geldi anlamını napıyım töbe yaa
hilalhanim mutlu-annee34 mirda yı kendim buldum dediniz Buna yorumum. Ayrıca Kürtçe bilmiyorum eminim bir çok kişide bilmiyodur duymadığım bir isim
Semaan Kaahvelii yaa hiç sorma sonra fikrini söyleyince suçlu oluyorsun sırf değişik isim koyucam diye o kadr saçmaladılarki aren aden rodi modi ne bu yaaa kusacam artık vallahi
Kaahvelii Semaan hoki moki mia diye isim icat ediyorlar ee işte anlamı yok doğan güneş yok açan çiçek hele bide cennet kuşu ağacı güneşi ışığı bilmem ne diye söylüyorlar ya acayip sinir oluyorum 😄