Snnddhbdbdnr Şimdi cinsiyet öğrenmeye gidiyorum öğrenen var mı cinsiyet ? Umarım söylerler çok heyecanlıyım 😍😇 👶🏻 👶🏻
Calasun Snnddhbdbdnr biz 13 de ogrendik cekingen bi bebegin yoksa kendini saklamazsa ogrenirsin insallah🙏🏻
ekm Bende 14+2im 😍hadi bakalim umarim gönlüne göre ve sağlıklı sıhhatlı mutlu bebeklerimiz olur hepimizinn🐞bende henüz ögrenemedim meraklardayım az daha beklemeye sabrediyorum.
ekm Snnddhbdbdnr yaa ben de dayanamayıp belki ögrenirim diye yarına randevu aldım başka bir doktordan.14de belli olur yaa kiz diye tahminde mi bulundu senin icin😇bayilirim kiz bebislere benimde gönlümdeki o ama hayirlisi tabi 🙄
Snnddhbdbdnr ekm dediki daha çok erken cinsiyet için ama soru işareti kız Erkek olsaydı bence belli olurdu şimdiye kadar 🧐
Taila Banada 12de kız gibi dedi %60 ama emin olmadığı için bekleyelim dedi bikaçgün sonra tekrar gideceğim inşallah net söyler sata göre 13 usg ye göre 14 haftalığız
Taila Ya bende artık kesin net öğrenmek istiyorum bu hafta gideceğim olmazsa iki hafta sonraya perinatoloji bölümüne var randevum Heralde kesin net öğrenicem onda.. bu hafta öğrenemezsem bu cinsiyet konusunda çok kırıldı hevesim ya herkesin değişmiş 😔 hayal kırıklığı