Deryakarahan _momy_ vajina kontrolden sonra 3 gün sonra Sancim basladi ama Kendi sancim desteklemedigi icin suni sanci aldim
_momy_ Deryakarahan evet bebiş öyle de olabiliyor bazen korkmamak süreci güzel karşılamak gerekiyor pozitif enerjiyle enerjisi yüksek dularla inançla ben tedavi görüyorumm ondan belki de
Damla0671 _momy_ ben gebelikten önce 6 yıl ortalama panik atak ve anksiyete icin tedavi gördüm ve hastaneden çok korkuyorum 29+5 oldum nefes darlığım başladı bu bile maalesef benim panigim i tetikliyor sırf bu yüzden sezeryan olmak istiyorum 😥
_momy_ Ceydacyln Damla0671 çocukken ilkokulda beden eğitimi derslerinde top oynayamazdım top yüzüme çarpıcak diye bağırıp ağlardım bir kere çarptı kalp kirizi geçirdiğimi sanmışlardı buna benzer çok krizlerim oldu özellikle sınav dönemi çok başarılı bir öğrenciydim ama deneme sınavlarında ağlardım krizim tutardı panikten sonra ailem doktora götürdü çok bilinçli bir aileye sahibimm çok şükür çocuklukta kalp filmi şu bu uğraştık en son pskiyatriye yöneldik anladık anksiyetem var kontrol altına almayı öğrendim öğretmenim bazen zorlanıyorum ama yönetebiliyorum çok uzun yıllardır tedavi görüyorum elbette ilaç da kullandım bebiş çünkü bazen çok zor oluyor
_momy_ N_R evet kesinlikle öyle bende her iki doğjm şekline de hzırlıyorum kendimi her ne olursa olsın sağlıkla kavuşalımmmm diyorum inanın dün arayan soran o kadar arkadaşım oldu ki hepsi bir akıl verme derdinde yoksa sıni alma ya doktordan iyi mi biliyosunız
Aminenin_annesi _momy_ maşallah kilosu iyiymis 41 e kadar beklersen daha fazla kilo alicak hem riske girebilir 41 biraz riskli. bence doktorunu dinle
_momy_ Aminenin_annesi doktoruma güvenicem bebiş artık tehlike görmesem beklerdik dedi bilmiyorum beklediği hastalar da olmuş benim de kan değerlerim düşüyor damardan yükleme yapıldk tansiyonum filan da var biliyor durumları belki ına göre hareket etmek istiyor olabilir umarım hepimiz sağlıkla kavuşalımmmm
aylakiral _momy_ aynı şeyleri benim doktorda söyledi 8 agustos planlı spinal sezeryan olucam Şimdiden geçmiş olsun🤩🙏🌸
_momy_ aylakiral teşekkür ederim bebiş sağlıkla kavuşalımmmm tek isteğim sonrası için de sağlık sağlık sağlık 🫶🏼🫶🏼🫶🏼
nbhtcni _momy_ peki şuan bebeğiniz maşallah 3600 1 hafta sonra 3900 falan olacak. Doktorunuz iri bebek diye normal doğum yapamam falan dedi mi. Ben korkuyorum çünkü benşm bebeğimde iri bi bebek. Ve 3700 den sonrasını doğurmak sağlık açısından korkutuyor. Rahim sarkması idrar torbasında sorun VS vs problemler yaşarım diye
_momy_ nbhtcni doktorum dört üzeri doğum yaptırdım sorun olmaz ama 40-41 haftaları bekleyemeyiz bebek için risk gelişimi de önde çünkü dedi dün rahimi uyardı alttan bakalım hayırlısı artık
Yunni Beybileydi bende senin gibiyim ya ben de yarın gitcem bekliyorum öyle nolacak herşey normal ama sancı yok açılma yok suni sancı ya bağlı herşey
mmihri Nezii sadece 1,5 parmak var dedi doktorum ve 1 haftadıe böyle. 40+6 dayım. Sezeryanda istemiyorum. Beklemek istediğimi söyleyince de bir sürü kötü senaryo yazıyorlar. Suyu kilosu nst si normal bebeğimin 😔 bilmiyorum çok kararsızım
Nezii mmihri 40+6 da beklemek doğru olmaz canım haklısın 39 -40 arası suni sancı gereksiz ama 40 haftayı geçince ben olsam bende riske atamazdım