3273 biranneadayi15 ya çok haklısınız ama işte etraftan duydukça ben niye kusmuyorum diye çok düşünmüştüm o zaman şimdi öyle düşünmüyorum ama ☺️sağlıkla kucağınıza alin ınsaallah darısı bize bizde kalp atışni duyarsak ınsaallah daha iyi hissedicem 🤲😇🐣
Asliormanci haticenurrr çok iyi düşünmüşsünüz bugün vaktinden önce kontrole geldim kesinin içinde yolk kesesini gördük sadece boş gebelik geçirmiştim daha önce boş gebelikte yolk kesesi olıyır muydu
haticenurrr Asliormanci benim bildigim olmuyor canım birde bos gebelik gecirdiysen ikinciy geciren ben hiç duymadım için rahat olsun🙏🏻🥰
Gizemmdgru Ben de beş haftalık gebeyim ama pcos olduğu için tam tarih bilmiyorum. Pazartesi alttan kese göründü ama yolk kesesi falan var demedi doktor. Endişe ediyorum. Bir sıkıntı olsa belli olur muydu. Doktorlar söylerdi değil mi. Bebeğim sağlıklıdır 🥺 benim ilk gebelik hem çok korkuyorum hem de çok heyecanlıyım bilgisizlik de var. 🥺 Bu yolk kesesi muhabbetini hiç anlamadım 🥺
haticenurrr sabah 7 den beri hastanedeydim eve 3 gibi geldim lavaboda kahverengi gibi bir akıntım oldu kızlar ilk defa yani acaba yorulduğum için olmus olabilir mi yoksa böyle akıntılar normal mi bilginiz var mı, akıntım hep beyazdı normalde
Ozgeliko haticenurrr @edb06 kızlar bugün gittim doktora kesemizi gördük 🤭🤲🌸 Ağustos un 10 unda da inşallah kalp atışını duymaya gidicez 🧿
haticenurrr Asliormanci yaa dayanamadım yinede yarın sabaha randevu aldım normalde 6. haftada gidecektim ama evdeki hesap carsıya uymadı insallah yarın keselerinde görürüm gitmişken 🥰
Ozgeliko haticenurrr henüz gözükmedi geç döllenme olmuş canım,benim hesaplarimla tutmadı bebek 🤭 iki hafta sonra bebeği de kalp atışını da gorucez inşallah 💜