maydaymaydaymayday Esrakky hiçbişi yapmadım Gelen yemek yemeğe gelmesin. Hatta gelip yemek yapsın. Ayrıca pastaneler ne güne var Alır kurupasta meyvesuyu ile koyarım. Ev gezmesine gelmiolar. Dikişli lohusa kadın ve yenidoğan bebeği görmeye geliyolar
Tuba2949 Annesininportakali53 kabak buzluğa oluyor mu ben denemek istedim cesaret edemedim. Nasıl yapıp attınız acaba
Annesininportakali53 Tuba2949 kabağı yapacaginiz yemeğe göre koyabilirsiniz eğer sadece kizartma şeklinde yiyorsaniz az birsey yagda kızartıp soğuyunca poşetleri koyup buzluga atabilirsiniz ama yemeğini de yaparım diyorsanız yemeklik doğrayın ve suda soklayin suda da fazla kalmasın yoksa iyice eriyor ben bayağıdır yapıyorum hoşuma gidiyor açıkçası dolmalik olarak ta attım onları da sokladim 🥰
EEizm Esrakky Misafir için hiçbir şey atmadım. Zaten covid vakaları yüksek artmaya devam ederse 40 gün kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum. Kendimiz için içli köfte, börek, sebze falan attım. Hemen çıkarıp yapmak için
Tuba2949 Nehir__ce Nasıl atıyorsunuz çiğ olarak mı ve doğrayıp mı atıyorsunuz birde buz dolabı poşeti ile mi buzluk kabıylamı
Summerwine Esrakky kimseye ikramlık hazırlayamam o halde.Yabanci kimse de gelmesin zaten annelerim olsun tamam
Canpolat Esrakky Valla ilikleri düdüklü de kaynattım suyunu full bardaklara doldurup koydum en çok kullandığım şeyler.Yeşil Fasulye kavurdum attım dün.Bugün de nohut kuru fasülye haşlayıp atarım.Difriz yok pek bişiy yapamıyorum maalesef .Kışlık olarak yapıcam ben genelde kayısı-şeftali kompostosu ve acılı sos menemenlik yapıcam o kaldı bi tek patlıcan da kuruttum.Sende büyük baş ilikli kemikleri alıp düdüklü de güzelce içinde ki ilikleri dökülene kadar pişirip suyunu kaplara doldurup atabilirsin pilav içine yemek çorba içine doğum sonrası çok iyi olur bebeğine de geçiyor sütten baya kemikler için yararlı.Ama büyük baş ilikli kemikler güzel olur.Pek kurabiye tarzı atmıyorum o yüzden bişiy diyemicem.