İki gün önce hStaneye gittim siddetli bel agrısıyla sey diyorum kesin üsüttüm ondan doğum aklıma gelmedi neyse (bu arada geceden agrıyordu belim ama ben çok umursamadım sabah bi dus alıyım iyi gelir dedim duş alınca belim ayrılıcak gibi bi ağrı basladı) esime söyledim doktorumu aradım özelde takipliydim zaten cıktık gittik iste nstde bişey cıkmadı bel agrısını durdukmak için acilde ilaç tedavisi yapıldı ben acile tekerlekli sandalyeyke girdim yürüyerek cıktım öyle rahatlamıstım doktor tekrar nst iste onda sancı çıktı yatıs verdiler ciger geliştirici yaptılar serum takıldı sabah kadar aynı islemler devam etti acılmam yoktu çok şükür amam bebis kanala girmisti bel agrısı devam ediyordu doktorum ilaç dısında su içmemi bişey yememi yasakladı eger doğumu durduramazlarsa sezaryan olucaktım neyseki sancım azaldı ikinci ciger geliştirici yapıldı eve gitmek istiyorum dedim saolsunlar sancım azaldı diye yolladılar eve ama kanama su veya agrın olursa direk gel dedi doktorum insallah doğumum tekrar baslamaz lütfen dua edin hanımlar çok korkuyorum kuvejde kalır diye en az 2 hafta dursa canıma minnet