Anne9283 Kızlar devlette detaylı yaptırdınız mı ? Ben bugün yaptırdım yatmamla kalkmam bir oldu 2 dkka sürdü bişey çıkmadı ama sizce güvenilir mi
Yasemiinny Anne9283 nerde yaptırdınız? Bende devlette yaptırmıştım yarım saate yakın sürdü ayrıca bebeğin birieyine daha bakıcaktı pozisyonu uygun değil dışarda yürüdüm 2 kere de o şekilde baktı
bebetonunannesi16 Anne9283 benimkide 10 15dk sürdü özellerde 30dk 45dk sürüyomuş bende bişi anlamadım
Esrakky Anne9283 Bende yaptırdım 25 dk falan surduu belki daha fazla her şeyıne detaylıca bakıldı kagıt verdı her seyı normal diye aldınızmı ?
Anne9283 Yasemiinny zübeyde hanımda yaptırdım belki 2 dkka bile sürmemiştir yani o kısacık sürede nasıl herşeyine bakabiliyor
Yasemiinny Anne9283 2 dakikada herşeyine nasıl baktı acaba? Bunu bile aceleye getiren doktorlar oluyor ya hayret gerçekten
Anne9283 Esrakky kağıt aldım uzun uzun hepsi yazıyo ama çok kısa o kadar sürede nasıl herşeye bakabiliyorlar ki
Husne_nur Bende yaptiricam detayli ultarason ilk olarak kadın doğumdan sıra aldm daha sonra yonlendirilcekmişim. Girdigimde kac dk olduguna bakarım