2tugba Kızlar merhaba şuan boğaz agrım baş agrım bel agrım aşırı var kendmi cok halsiz hissediyorum hastaneye gitsem serum takarlarmı acaba yada ne yapmam lazm acill bilgi lütfen
Karairem001 2tugba önce bi test ver canım bende aynı durumdayım ilk vermedim pişman oldum ertesi günü verdim pozitif testini ver parol takarlar sen söylersen ağrım çok diye
Moco_44 2tugba Şuan bende aynı durumdayım. 31 haftalık hamileyim ve aşırı grip olmuşum ne yapacagımı bilmiyorum
tazebiranne_hg04 2tugba canım bende bayramda hastalıktan geberiyordum hastaneye gittim hiiiçbirşey vermiyorlar serum da takmıyorlar hamile olduğumuz için parol kullan deyip yolladılar
FKHA 2tugba hemen gidip test verin bende aynı şikayetleri yaşadım koronaymışım 😞 hemen kan sulandırıcı iğne başladı doktor bu iğne önemliymiş Allah korusun pıhtı yapmaması için ben doktorum direk başlamıştı ihmal etmeyin derim geçmiş olsun 🙏🏻
2tugba Moco_44 bende aynı durumdayım hastaneye de gitmeye korkuyorum ama bebeğim için gitcem sanırım geçmiş olsun sizede
tazebiranne_hg04 2tugba istersen bi git yinede belki orda serum falan takarlar her hastane bir olmuyor
2tugba Moco_44 zaten ilaç kullanamamk sıkıntı ya ben şimdi 12 haftalgm zencefil kullanırken bile tedirginim