Ayslozbek74 32+5 im bnde doktorum 36 da alıcam dedi. Ama dayanamıyorum. Karnım sürekli sertleşiyor. Uyumak haram. Çok zor rabbim hepimize yardım etsin
ReyyanMirayMirza Ayslozbek74 benimde 32 de olmaya başladı sonra devamı geldi tek hamilelikte yaşadım ben bu şekilde zorlanmadım hiç Rabbım yardımcımız olsun hepimiz bir avazda kurtuluruz inşallah
Qnl Luckymom97 anladım benim de çift yumurta ikizi biri bi hafta önden gidiyor önce döllenmiş dedi de ondan sordum sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏
bsraguruler ReyyanMirayMirza şuan bende öyleyim sabır en azından 1 hafta ama gönül ister sağ salim 37 yi karsilayalim
ReyyanMirayMirza dilaraserdar bsraguruler 37 imkansiz benim için çünkü sancilarim da arttı en azından 34+5 olsam sürekli acile gitmektende sıkıldım bu agrilarla Rabbım hepimize güç kuvvet versin inşallah
bsraguruler ReyyanMirayMirza düzenli mi çıkıyor ağrılarınız hissediyor musunuz benim de 3 tane falan 80 lerde çıkmıştı yalancı sancılar çıkmıştı ama ben hissetmiyorum sadece bı tanesini kasılma olarwk hiseettim Dr hiç bsy demedi normwl artık dedi
bsraguruler Ayslozbek74 canım korkma rabbim büyük ben 25. Haftadan beri kasilma kısalık herşey var Rabbime sığın çok dua et
Ayslozbek74 ecenaz891 açılmam olup olmadığını bilmiyorum ilaçta kullanmıyorum. Belkide gelişimleri durduğu için hoca ilaç verip extra süreci uzatmak istemiyor. Hareketlerni sürekli takip et iki saat hissetmezsen direk gel dedi dün.
baby3_ Kaya13 benim doktorum da 2 kilo altıysa tedbir amaçlı kalır dedi. Çünkü riske atmıyor ailelere bırakmıyor takibi. Bence de öyle olmalı herkes aynı hassasiyeti göstermiyor . Şükür 2450-2150 doğdular
Kaya13 baby3_ maşallah sağlıkla buyusunler inşallah 🥰🙏 bizimde haftaya doğum heyecanla bekliyorum nasıl olacak kaç kilo dogacaklar kime benzeyecekler hepsi merak konusu 🙈 ultrasonda yanılma çok olmazsa en son 2600 e 2400 şu bizimde geçen pazartesi