Nurem20 Gokcegoktug benimde yumurtlama 16 sı bekliyorum adeti ya daha olsa bile çok yenidir çıkmaz diye yapmak istemiyorum 🤭
Rabia_zanile Bende 17 temmuzda yumurtlama gördüm 2 günü değerlendirdik ovilasyon testi aldıgım yer 14. Gün test yapabilirsin demişti ama ben adetimi beklemeyi düşünüyorum
Yagmurr8 14 Temmuz yumurtalama görünüyordu ⅔ gün öncesinden 12/13/14 değerlendirdik adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Şu an benimde 3 gün var adetime ve göğüslerimde büyüme var normalde adet döneminde büyümez
Lilosum Gokcegoktug Tatlım adetime 4 gün varken kaşığım agrıdı kaset test yaptım 10 dk sonra cok ince cizgi cıktı hastaneye gittim 21.67 cıktı deger hatta hemsıre bana daha adet olmamışsın hamıle olmayabilirsin imkansız bu değerde öğrenmen dedi daha 2 günlükken ogrendim meger hamileymişim. Ama adetının gecmesını bekle çünkü eger varsada öğrenirsen cok stres yaparsın benım gıbı acaba adet olcak mıyım düşecek mı diye ne olursa olsun adetini bekle öğrenme
Gokcegoktug Lilosum ilki düştü 4 çıktı sonra 24 çıkmıştı 1500 lerden sonra yükselmedi düştü maalesef o günden sonra gebe kalamadm bu ay da ovulasyon denedim inşallah olmuştur 🥲
Lilosum Gokcegoktug Bende bi sure gebe kalamadım internetten cok araştırdım spermin tutunması için falan diye yumurta yazıyordu her gun 3 tane haşlanmış yumurta yedım 8 güm bpyunca ve hamile kaldım ve bol bol ceviz çerez yemıstım
Gokcegoktug Nurem20 yapmamak en doğrusu galiba ay geçen gün de düşüyordum belimi ağrıttım acısından unutuyorum testi
Lilosum Yigitttt Aynen öyle ilişki takvimim bile duruyor hala olmadı olmadı en son benide şaşırttı cok şükür
Yigitttt Lilosum tek ilişkimi olmuştu ki belki 2 günden önceki ilişkinizin betasıdır iki gün sonra yğkselmesi imkansız diyplar ya