GamzeArmi Herkes doğum hikayesi yazsın bizde nasıl doğuramıyoruz onu yazalım 😂😂 Nasıl olur ? Son 3 ama hiç bir belirti yok
deletedmom351 GamzeArmi normal canım bende güle oynaya gittim suni sancı verdiler doğurdum geldim tabii sonum sezaryen oldu
UluElif GamzeArmi bizimde artık 40 haftamız beklemedeyiz perşembe doktora gideceğim bakalım ne diyecek 🙈
Emine122 39+4 olduk gelen yok sezaryan olmak istemiyorm doktor normal dedi ama gelmezse sezeryan mi olurm
Ecrindemet Emine122 yok canim icini ferah tut .Onlar gelecekleri zamani cok iyi biliyo.Benim kizim 40+4 de dogdu.Eger dogmasaydi 41 oldugunda suni sanci verecekti doktorum.Kismet tabi her kadin ayni olmuyo hayirlisi olsun.
Emine122 Ecrindemet insaAllah dua edin de gelsin bebegim ilk gebeligim son anlarda korkar oldum bisey olucak diye kordon dolanmasi kaka yemesi gibi bir suru sey duyar oldm artk
Ecrindemet Emine122 Ederim canim 😙 bende cok korkuyordum kakasini falan yer diye cok sukur oyle olmadi .
Emine122 Ecrindemet allah razi olsn korkulmayacak gibi degil ki cevremden o kadar cok seyler duyudm etkilenmemek elde degil