Durubebegim Nur-seyma6868 ağır misafirim gelince kullanışlı oluyor sadece çorba değil bazen haşlama tarzı ana yemeklerde de kullanabilirsin
Deletedmom_110 Nur-seyma6868 yemek takımının içinde var ama daha hiç kullanmadım gereksiz bişey bence bazıları davet sofrasında falan kullanıyorlar
Nur-seyma6868 Durubebegim Fiyat aralığı nasıl oluyor peki canım bu 120 TL .teşekkürler bu arada önerin için
Durubebegim Nur-seyma6868 rica ederim ben yemek takımında olanı kullanıyorum dedim ya günlük kullanım için pek önermem sadece davet sofralarımda ağır misafirlerim de fiyat aralığını bilmem
Deletedmom_85 Benim de yemek takımımın içinde var ama daha önce hiç kullanmadım Ne bileyim pek gerek olmuyor Sanki 🤣
Nur-seyma6868 Deletedmom_110 Dlp uygulamasından almıştım kuzenim de gereksiz dedi .sorunsuz ücreti gönderirler inşallah
Nur-seyma6868 Deletedmom_110 Evet canım akşam uygulamadan almıştım sadece onu .ürün iade talebi oluşturdum bakalım iade olur inşallah.aldığım sayfa da yazmadı .12 saat cevap vermezse sistem kendi iptal edecek
Deletedmom_110 Nur-seyma6868 neden gerek duyup aldın ki bende bazen hevesle gereksiz bişey alıp sonra pişman oluyorum🤭🤭
Nur-seyma6868 Deletedmom83940 Sağolasın canım bende aldığımı iptal etmeye çalışıyorum valla çok teşekkürler ☺️
Nur-seyma6868 Deletedmom_110 Ayy görünüşü çok hoşuma gitti .bende öyle önce alıp 5 dk sonra pişman olurum