Haticeodabass Arkadaşlar 36+1 oldu hamileligim boyunca hep kabızdım şimdi ishal oldum bir belirtisi varmıdır
NurBF Haticeodabass hamilelikle eğer ishal olursan bana haber ver demişti doktorum. Doğum belirtisiymiş
Gulays Haticeodabass öyle diyorlar kuzum bende oldum sonra geçti telaşlanma hem erken daha bende 34 sonunda oldum ama geciyor
Zeynepyasa0 NurBF sürekli olunca mi doğum belirtisi oluyor benim bel kasik alt bölge ağrısından sonra oldu 2 3 defa günlük sonra geçti gibi su an zorlasam bisiler çıkacak gibi belime ağrı vuruyo şiddeti yükselir gibi oluyo sonra düzeliyor tekrardan devam ediyor
Leylican Evet bende bugun sancıyla uyandım iki gundur ishal vardı hsst gittim açıklık yok nst de sancı çıktı her an doğum başlayabilir dedi 35+5
Haticeodabass Leylican hadi hayırlısı allah sağlıklı huzurlu bir şekilde kucagına almayı nasip eder inşallah
Zeynepyasa0 Leylican sancin tam olarak nasıl bugün bende farklı bı ağrı var yalancı gibi de değil ilk olduğu için bilmiyorum
Zeynepyasa0 Leylican şu an o var bende regl sancısı gibi kasiklarima belime sonra ayaklarım uyuşuyor gaz sancısı gibi bişi dolanıyor içimde sıcak sıcak terletmeye 🥺