sendekimsinnn Kızlar bebeğimin herşeyini aldım nerdeyse doğum ağustos sonu inşallah ama bugün farkettimki askılı zıbın hiç almamışım atlet vs hiç yok yani uzun ve kısa kollu aldın yeterince ama askılı olanlardan yok alınması şartmı acaba
baby3_ sendekimsinnn Kısa kollu işini görecektir diye düşünüyorum . Ağustos sonu zaten Eylül de kırkı çıktı etti derken askılı gerek yok bence canım. Sağlıkla gelsin
Dilser sendekimsinnn neler aldınız acaba bana da der misiniz bende pek bişey almadım daha 32 haftalık oldu🤷😇
Helena sendekimsinnn e bebeğin zıbınları güzel. Benim de nasipse eylülde doğum kışa doğru olduğu için kısakol ve uzun kol olarak 5 Li 5li aldım. Eylülde kıskakolları kullanırım sonra zaten hava soğuyunca uzun kolluları inşallah 👍🏻
sendekimsinnn Dilser zıbın, tulum, ikili takım,10 lu 5 li hastane çıkışı ,önlük ,şapka ,eldiven, battaniye va işte yani bütün ihtiyaçlarını aldım kısacası
sendekimsinnn Helena kaç tane yeterli gelir acaba ya bakıyorum kimisi çok fazla almış o yğzden tereddütte kalıyorum yetmez diye
Dilser Helena benimde doğum eylüle denk geliyor buralar o zmn hala sıcak olacağı için kısa kol giydireceğim
Minnosbaby sendekimsinnn bende alttan giydirmek için 2 tane aldım canım çok şart değil yarım kollu Eylül başından sonra da uzun kollu giydirecem