hukukcuanne_06 Kızlar selamlar😇 minnoşumun kıyafetlerini yıkayacağım da kurutma makinesi konusunda danışmak istiyorum. Etiketlernde kurutma yapılmaz yazıyor da yine de koyabiliyor muyuz bir şey olmuyordur inşallah ?
Ormanmeyveli hukukcuanne_06 Bazı kıyafetler çekiyor diye duymuştum ama tecrübem yok yukarı çıksın post 👆
Imgesel_1905 hukukcuanne_06 kurutma makinasına göre degisiyor olabilir ama benim kullandigim özellikle pamukluları cok cektiriyor.
hukukcuanne_06 Soruyorumm ya örgüleri asıcaz da öteki kıyafetler çok parçalı oldu, bi de iplerini toZunu falan kurutma makinesi toplasın istiyodum kullanan varsa tecrübelerini merak ettim😊
hukukcuanne_06 Bir de şeyi sorucam ürünlerin etiketinde hep 30 derece yazıyor ama dalan sabun deterjan aldım onda 40derecede yıkansın yazıyo bunu nasıl yapıcaz
hukukcuanne_06 Imgesel_1905 hadi ya benim normalde beyaz çamaşırlarım çekmiyo da bi iki renkli eşofman ve kot çekmişti kurutunca o yüzden onları atamıyorum artık
hukukcuanne_06 Luluk onu annem de öyle düşündü astı hemen çıkınca makineden, zaten örgüler çabuk kuruyo
siriniko2511 Makinanızın bebek ya da hassas modu varda örgü olanlar hariç o modda kurutun yoksa pamuklu ütü kuruluğu yapın hafif nemli bırakacak ardından ütüleyin. Çekmemesinin kesin yolu bu😊
hukukcuanne_06 siriniko2511 bebek ayarı diye hijyenik kurutma mı ne var onu göstermişti kuran adamlar bakalım şimdi çamaşır yıkamasını yapıyorum bitirince karar vericem, örgüleri astı annem de pamuklular sayıca çok fazla asmaya takat yetmeyecek🤭
siriniko2511 hukukcuanne_06 yok hassas programı ya da bebek oluyor. Siz bence ütü kuruluğunda yıkayın.
Ipeklendikk hukukcuanne_06 örgüler hariç hepsini kurutmaya attım hiç de bir sorun yaşamadım ☺ eşim pamuklu ütü kuruluğuna at demişti ama ben onu tamamen unutup dolap kuruluğuna attım yine de çekme falan olmadı 😂
2bebe1gebe hukukcuanne_06 ilk yıkamadaysa eğer kurutmaya atma çoğu kıyafet ilk yıkamada çekmişti kızımda çünkü bide muslin battaniye tarzda olanları atma kurutmaya çünkü sıcaktan büyük ihtimalle bu zamana kadar attıklarım hep yamuldu bi tarafı saldı 😂
Minnacksevdack hukukcuanne_06 hiç tehlikeye atma bence. Minnacık kıyafetler hemen kuruyor. Ben cesaret edip atamadım kurutmaya 🌸