Hic uzmeyin kendinizi bende 36 yasindayim. 3. Gebeligim. Bende endiselenmistim.Bendede cikti. Ama ölçüm ve kan kombine olarak dusuk risk cikti.onemli olan bu. Isterseniz fetal dna var. Kan alip yurdisinq gonderiyolar. Daha garanti 1 kerede kurtulursunuz. Bunu 3lu ve 4lu testide var. Onlardadq sikinti cikabilir ama kaldiki bu testlerin cok guvenirligide yok. Fetal dna %99 sonuc veriyo. Biraz yuksek sanirim ucreti ben xok arastirmadim tabiki. benim 3. Gebeligim oldugu icin ben takilmadim. Aile gecmisimizdede bole bi durum yok birsey olmaz Allahin izniyle. Yas olayina gelincede prosedür diye dusunuyorum ben 30 yas ustunu risk grubu olarak goruyolar. Halbuki artik evlilik ve dogum yasi 35 ustu oldu. Bence bu yas sinirini yulseltmeleri lazim🤣 not; 3lu test yaptirdim internete gore yuksek cikiyo..bilincli oldugum halde acabami diyorum tedirgin oluyorum🤣 internetteki bilgilere gore🤔 doktora daha gostermedim ama internetteki bilgilere bakmayin siz can sikintisindan baska bisey degil. Doktorunuza guvenin. Bebeginizi saglikla alin kucaginiza 😇