minisinannesiiii Emlcrdk ben yerleri elimle sildim kapıları sildim duşakabini banyoyu filan yıkadım sabaha suyum sızıntı olarak gelmişti akşama doğru da sancılarım başlamıştı sancim gelince de koşarak merdivenlerden inip çıkmıştım 😀 7 cm açılmam oldu sancım filan vardi ama sezeryan oldum
Minnosbaby Emlcrdk yerleri elinle silebilirsin canım squat yapabilirsin sıcak suyla banyo yapabilirsin bol bol merdiven inip çıkabilirsin
Misseyma Emlcrdk ananas , ahududu çayı öneriyorlar ilişki squat bunları yapıyorum 14 aylık oğlum var peşinde zaten oturmak mümkün değil ama gram açıklık yok anlamış değilim,bunları siz deneyin belki faydası olur
minisinannesiiii Ayseaysa bebek kaka yapmıştı acilen aldılar en son çatala çıkmamda ebe belkide şimdi doğurursun demişti ama oğlum izin vermedi
Nahirep 39 haftalık olduk temizliğini yaptım dün hamur yoğurdum lahmacun yaptın açıkçası pek hazır diilim doğuma üstelik ilk de diil bu doğum dördüncü ama nedense bı kötü oluyorum aklıma gelince doğum yarın doktora gidicem bakalım ne dicek doktor