Demir123 oktaysel bende kullanıyorum Troid yüksekliginde kullanılıyor.Senin kaç olmuş?Korkulacak bisey yok canım bebeğe zararı yok
Muhammedamine oktaysel 8 senede kullanıyorum ara ara dozu değişiyor şu anda 100 mcg içiyorum . Neden korktunuz anlamadım ?
oktaysel deletedmom6295 korkum bundan once hamileydim bebek düştü düşünüyorum belki bundan yine düse bilirmi? 25 mg yeni basladim
Cemrelif oktaysel 19 senedir kullanıyorum. Neden korktunuz? Korkulacak bir ilaç değil. Ömür boyuda kullanıcam.
Birsenvergili oktaysel bende kullanıyorum canım gebeliğimin başında tiroid fazla çıkmıştı içtim düzenli çekti .Şimdi ayrıntılı ultrasona gitmiştim o zaman gene tiroid çıktı bu Sefer az 75 mg kullanıyorum
Hazinem oktaysel bnde. Kullanıyorum korkulacak bir şey değil gönül rahatlıgı ile içebilirsiniz bebek o hormonu sizden alıyor aksatmayın 😉
Asli06671 oktaysel senelerdir kullaniyorum :) hamilelikte yukseltti tabi her ay kontrole gidiyorum bebegin zeka gelisimini engelliyor kullanmazsan cok onemli sakin ihmal etme
Babydr oktaysel hamileliğimin en başından beri 25 mg kullanıorum sıkılmadım değil yani artık kaç ay oldu
deletedmom6295 oktaysel tsh yüksekliği düşükten ziyade zeka geriliğine sebep olan bir durum ilacınızı kullanırsanız sıkıntı olmaz Allahın izniyle
YamurmitKayhan oktaysel oktaysel kullanmazsan korkman lazım düzenli kullandığın takdirde korkulacak hiç bir şey yok canım :)
secilertu deletedmom6295 gebeliğin en başlarında yüksek çıkan tsh kesin etkilemiş midir acaba bebeğin zekasını 😔 ayrıca bebeğin de tiroid bezlerinin de çalışamama gibi bir durumu da olabilirmiş diye okumuştum 😔 bu korkular anne karnındaki bebeği daha kötü etkilemez mi 😔
deletedmom6295 secilertu ben gebelik öncesinden beri eutrox kullanıyorum kullanılmamdı sıkıntı tedavinizi aksatmayın çok hamilede tiroit var zeka geriliği tedavi edilmeyen hastaları tehtit eden nir durum endişelenmeyin ilacınızı için