Aminenin_annesi bugün baya sancım var 33+6 yim hastahane doktor yok yakinimda . bu sancıları ne zaman doğum sancısı deyip de dikkate almamz gerekiyor. her sancida doktora gitme şansım yok acil de yok yakinimda .
Ormanmeyveli Aminenin_annesi Karnın sürekli sertleşiyorsa. Sertleşirken ağrı eşlik ediyorsa mutlaka gitmek lazım
Burcinhangul Aminenin_annesi gidemiyorsan doktorunu ara sancinin türünü şeklini ve nerede olduğunu sor o seni gel yada gelme diye yonelendirecektir canım
benimmdunyamm Aminenin_annesi dinlendiğin zaman geçiyor mu ağrı yoksa daha da mi siddetleniyot kaç dk. Da bir geliyor
Aminenin_annesi Ormanmeyveli karnım taş gibi 😕 ama en son böyle olup nst ye girdiğimde nst sirasinda bile sancım vardi o ve 0 cıktı sanci
Aminenin_annesi benimmdunyamm gelip giden bir sancı değil devamli olan bir sancı. karnımı geriyor sertleştiriyor rahatsiz ediyo tam tarif de edemiyorum
hilalhanim Aminenin_annesi benim hiç sancım olmadı suni sancı verdiklerinde sancım bu şekilde oldu düzenli ilerledi. Normal gündeki o şiddetli ağrıyla alakası yok
Aminenin_annesi hilalhanim yandık valla o zaman . ama suni sancı normal doğum sancisindan cok daha siddetliymis diye duydum
hilalhanim Aminenin_annesi doğum sancısını bilmiyorum ama suni sancı çok kötü iyi bir yanında var daha hızlı doğum oluyo bence
Aminenin_annesi benimmdunyamm geçti cok şükür ya şunu farkettim ne zaman sinirlensem strese girsem sancım oluyor. sakinleşince geciyo