canlarim1922 20 haftalık olduk 12 den sonra mide bulantım kalmamıştı bu sabah ne yesem cıkarıyorum sürekli bi bulantı hissi. Açıkçası korktum bayadır olmuyordu diye. Yaşayan var mı bu durumu
smallbaby canlarim1922 20 haftadan sonra pek olmaz hasta olmayasın bacım gerçii kimiside bu haftalardan sonra bulantı başlıyo diyolar şükür başından beri hamile olduğumu bile bilmedim inşallah sende öyle olursun
Melek_Erten canlarim1922 canım ben ilk hamileliğimde 5. Hafta bi basladi inan doguma girdim durun dedm kusmam gerek kustm sonra bebegm dogurdum çıktım. Smdi ikinci hamileyim. İlki kadar degil ara ara oluyo. Neye göre sekil sliyo bu bulanti çözemedim 😂
Dilaraum Canım bende 20. Haftamdayım ama bi sıkıntım yok yani bünye meselesi herkesin hamileliği farklı oluyor bi doktorunla da konuş istersen.
2cocukluana Ilk gebelikte doguma kadar kustm bunda 18de bitti 23lerde geri başladı 2 hafta sonra bitti 34teyim gene basladi.doktor bi sıkıntı gormemisti bende ilkide oyle olunca bitmesine sasirmistim zaten
canlarim1922 Sanırım midemi üşüttüm doktorumu aradım oda aynısını dedi. Bu haftalarda her seye korkar oldum☺️