Tanemim-2020 Merhaba bebeğimin kilosu az kalmış ve ağustos sonu dogum var napcam nasılsın kilo alacak neler yemeliyim
Peelinn Tanemim-2020 siizn yaptığınız bişeyle bebek kilo almaz . Ama yine de bol bol peynir yumurta muz ceviz falan yiyin sağlıklı beslenin aşırı
Ogretmen_Anne_ Tanemim-2020 benim bebeğimde 33 haftalıkken 1900dü canım şimdi doktora gitmedim bakalım düzelmiş mi genellikle yoğurt meyve kuruyemiş yiyorum
Kahvesever Tanemim-2020 min 4 haftanız var. Her haft 500 gr alsa yeterli zaten , bugday yiyin, peynir zeytin biraz ekmek , komposto meyve, hurma kayısı
Sbm050421 Tanemim-2020 32+3 te gittim benimde 1727 idi , günlük 1 muz , kaşar , ceviz , fındık , süt , bunları tüketiyorum doktorum d önerdi , 34+3 te gidicem bakalım inşallah almıştır
Sedavarol Tanemim-2020 sabah kahvaltınızı sağlam yapın günde 2 porsiyon meyve aşırı olmayacak sekilde ara öğün tüketin yoğurt süt peynir bakliyat dikkatli şekilde tüketin karbonhidrat içeren besinlere dikkat edin açlık şekeriniz varsa sorun yaratabilir ceviz yiyin bol bol su tüketin
Tanemim-2020 Sedavarol tesekkur ederim birde vitamin yazdı bana doktor onu da kullanacak bakalım inş 1 haftada 2 kilo oluruz
Sedavarol Tanemim-2020 moralinizi bozmayın yemenize dikkat edin kilo alsın diye kendinizi yemeğe vermeyin 3 öğün yiyosaniz 6 yapın bunu ara öğün faydalı şeyler yiyin emin olun bir haftada 2kiloyu bile geçecektir rahat bir haftada 300-400 gr alan bebekler var siz yeter ki moralinizi bozmayın
Tanemim-2020 aynenkezoaynen umarım öyledir başladım bugün vitamini bakalım 1 haftada kaç kilo olacağız
Tanemim-2020 Sedavarol evet haklısınız öle yapicam bide 1.5 yaşında kızım var pek kendime vakit ayıramıyorum ondan oldu sanırsam yemek yemeği unutuyorum ve açıklıyorum da son zamanlarım olmasına rağmen
Tanemim-2020 Muya evet hemen alıp yicem moralim düştü biraz ve bu 2. Bebeğim ilk kızımda bole olmamıştı
Sedavarol Tanemim-2020 mutlaka kendinize de zaman ayırın bebeğinizi emziriyosaniz veya ek gida ile besliyosaniz kendiniz de o sırada mutlaka besin alın yediğiniz şeylere dikkat edin düzelir
Svlyk Sağlıcakla kucağınıza alın insallah. Kendinizi aç bırakmayın muz ceviz kaşar peyniri yiyin ve et tüketin. Suyu da güzel tüketin. Benim hep bebek önde gidiyordu 4 kilo doğum olacak dikkat et meyve tatlı yeme artık dedi doktorum. Ki ben tatlıdan tiksinmistim ağzıma surmezdim 39+0 da doğum yaptım bu süreçte 9,5 kilo aldım. Ve bebegim 3 kilo doğdu. Cihazlara da pek güvenmeyin derim ikinci üçüncü bir görüş alın içiniz rahat olur 🤗💐