Yenianneeee Merhaba Avrupa yakasında nerede ikili tarama yaptırabilirim, memnun kaldığınız bereler var hanımlar
myymiray Yenianneeee Süleymaniye kadın doğumda yaptırabilirsiniz. Ben orada yaptırmıştım çok memnun kaldım
Yarenn92 Yenianneeee bende medipole gidiyorum bana 1290 tl fiyat söylediler fazla geldi ve Bağcılar medicine hastanesinde yaptırdım 1 haftaya çıktı sonuçlarım memnun kaldım
egesmommm Ben İstanbul Gültepe Avicenna hastanesinde yaptırdım ultrason sonucunu aynı gün kan tahlilini bayram sebebiyle 10 gün sonra aldım. 480 tl verdim.
Yenianneeee egesmommm memnun kaldınız mı acaba, ben Medipol hastanesine gidiyorum 1500 TL olmuş, o yüzden farklı bir yerde yaptırmak istiyorum
egesmommm Yenianneeee oldukça memnun kaldım hem ultrasondaki ilgilerinden hem de kan verirken ne sorarsam ilgiyle cevaplarımından memnun kaldım. Ayrıca bayramdan sonra kaldığı için test sonucum arayıp direkt sordum ve gelip istediğiniz zaman alabilirsiniz dediler
Yenianneeee Yarenn92 detaylı baktılar mı nasıldı, bende kendi doktorunda yaptırmak istiyorum ama 1500 çok geldi
Yarenn92 Yenianneeee aynen vermiyorlar maalesef bende de öyle olmuştu eşim gidip sordu 500 tl di galiba ücreti birde oradan takipli olmadığım için kadın doğum doktoruna görünmemi söylediler istek yapmak için onada verdik 280 tl öylece yaptılar orada zaten tek kişi çalışıyor galiba kadın o yapmıştı herşeyine baktı bebeğimin koz olucak dedi ve öylede oldu cinsiyeti 12 haftadan bildi