ilknurr Hep derdim bir gün bende buraya doğum hikayemi yazabilcek miyim diye şükürler olsun 🙏🏻 22.09.2018 cumartesi günü doğum yaptım. Öncesi 3 gün sırt bel ağrılarım sıklaşmıştı ama direniyordum çarşamba günü muayenede herşey normaldi haftaya çarşamba çatı muayenesi olucaktm ki akşamına ağrılarım olmaya başladı ama gelip geçici derken cuma akşamı şiddetli sırt ağrım oluştu dr aradm hastaneye geçmem gerektiğini nöbetçi ebenin muayne ediceğini söyledi muayenede açıklık normaldi serum takviyesi yapıldı rahatlamam için nst de hafif sancılarım vardı sabah doktorum muayene için çağırdı gittiğimde bebğin sıvısının azaldığını istersem sezeryana alabileceğini bgn kesinlikle yatıs önerdiğini söyledi. Normal doğum istediğim için suni sancı verilmeye başlandı akşamüstüne kdr değişmezse sezeryan olucaktm korktuğum başıma da geldi. Açıklığımda herhangi bir değişiklik olmadığını sezeryan önerdiğini bi an önce sağlıkla bebeği almamız gerek dedi ve hazırlanıp doğuma alındım çok panik yaptım siz sakın yapmayın arkadaşlar daha sonra bol bol duayla oğlum Ata'nın sesi kulaklarımdaydı o an inanılmaz bi an rabbim bekleyen herkesi o ana kavuştursun, isteyen herkese de nasip etsin. Biraz uzun oldu arkadaslar hakkınızı helal edin..
hills ilknurr Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım . Ben de 37.haftamda Doğuma alıncam da merak ettim bebeğin küveze filan girmedi değil mi ? Kaç kilo doğdu yazarsan sevinirim 🙏🏻
HaticeTabak Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım 🙏 Bizlere de kucağımiza almayı nasip etsin inşallah çok güzel bir duygu
esraduman5107 ilknurr allah bagışlasın bende 37+3de sezaryanla yaptım dogumu 13günlük şimdioglum 2500 dogdu masallah seninkinin kilo iyiymiş😊
ilknurr esraduman5107 sağol canım seninde allah bağışlasın. Sağlıklı olsunlar da sağlıkla da büyüsünler inşallah 😊