_ozlmm 28 haftalığız otururken bile ter döküyorum havadan mı hamilelikten mi anlamadım afedersiniz ama göğsümün arasından bile ter süzülüyor 😤 sizde çok terliyor musunuz yoksa sorun bende mi 🥺
Ogretmen_Anne_ _ozlmm hemde öyle bi terliyorum ki su dökmüşler gibi böyle damlanın aktığını hissediyorum 😀 normalde böyle değildim ben
Nskyhn _ozlmm hepimiz öyleyiz 😂 hele bu gece çok fenaydı. Normalde bu kadar hissetmiyordum bu gece kalktım üstümü degistirdim 😂 vantilatör olmasa vay halime. Ama yine de iyi ki tek başıma çekiyorum bu çileyi bebek yeni doğsa çok zor olurdu
gamzekck _ozlmm ben elimi sürdüğüm gibi su gibi ter geliyor elime sıcaktan uyuyamıyorum bütün üstüm ter içinde yastığım ıslak oluyor , öyle böyle değil iki aydır böyleyim yirmi dokuz haftalıgim
Haticelisa _ozlmm emzirirken ne terler dokuyorum bi ben bi allah biliyo 😭😭🥲 sicaklar+su+emzirme mahvediyor 😫🥲
Ogretmen_Anne_ _ozlmm sütyen takmak tam bir eziyet oldu terliyorum takılıyken çıkardığımda bildiğin sütyenim bile sırılsıklam oluyo
Yagmurrr_ Gece bile terlemekten ic çamaşır dgistiriyom surekli şu iç yat yani ağustos nasıl geçecek Allah yardimcimiz olsun
_ozlmm Ogretmen_Anne_ ben zaten sütyen ne unuttum yarım atlet tarzı kullanıyorum 😂😂 sütyen iyice darlıyor gibi hissediyorum
_ozlmm Nskyhn evet ya geceleri zaten ayrı bir şey ☺️ Evet tek çekiyoruz bebişler içeride gayet rahat maşallah 😂
Mercimeginannesi15 Ay bende ben hiç terlemem diyordum terlemezrim yani ama şimdi suyum çıkıyor uyup kalıyorum uyandığımda sanırsınız banyodan çıkmışım bezdim
gamzekck _ozlmm sabahın köründe kalkıp cam perde açıyorum ceyeran olsun diye ama nafile bacım dogurana kadar devam galiba
Bdss Bende normal de terlemem öyle. Rahat geciricez diyodum ama nerdeeee Gece bütün camlar açık yatiyoruz fakat sabah kalktığımda su içinde oluyorum yastık da öyle çok ıslanıyor bide ellerim ateş atıyor resmen çok sıcak Allah yardımcımız olsun 🥴
_ozlmm gamzekck bana da geçen sene eşim dedi alalım falan diye bende aman boşver dedim keşke demeseymişim bende de yok 😀😀