ElaRose İstanbul Anadolu yakası Ümraniye de oturuyorum . İçinizin rahat ettiği , araştırmacı güvendiğiniz doktor var mı kızlar ?
Rozmari ElaRose merhaba istanbul bht clinic tema hastanesi Prof Dr Volkan turan ı öneririm henüz yeni transfer oldum sonucumuz bellli değil fakat süreçten şu an için memnun kaldık kocaelinden gidip geldik doktora
pkos_dunyam ElaRose Ataşehir Memorial Cem Demirel tavsiye ederim diğer doktorlar gibi ünlü olma çabasında olmadığı için işine odaklı..
Seher19 ElaRose Bakırköy suha sönmez kesinlikle gözü kapalı tavsiye ediyorum okdr iyi ve başarılı doktor aile dostu gibi iki kez yaptim ikisindede olumlu sonuç aldim çok şükür inş sizede nasip olur canım 💜
Rozmari pkos_dunyam genetik test embriyolara yaptırmadık doktor toplanan yumurta sayısına ve döllenme oranına ve kalitelerine göre ihtiyaç duymadı biz kendimiz için genetik test ve diğer testleri yaptırmıştım onlar temizdi bağışıklık dengeleyici serum ve transfer öncesi ilaç tedavisi verdi
Rozmari ElaRose bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittik bu doktora onun amh düşüktü ilk seferde tuttu ikiz doğurdu ikitelli Halkalı tarafında navigasyonla buluyorduk ilk gidişlerde bizde hastane de temiz sosyal medyada ünlü ve reklam yapan doktorlardan değil
ElaRose pkos_dunyam canım ben yaptırdım doktora . Doktor eşimle bana yaptı sonuçlar 1.5 ay sonra çıkacakmış 😌
tazecikannee Ben bahçeçi Şişli fulya gidiyorum doktorları gayet iyi çok iyi hastane netten araştırabilirsin bnde yarın transfer olucam çok heyecanlıyım hakkımızda hayırlısı olur 🌸
Aksakal1907 @ElaRose ben bahçeci Altunizade de yaptırdım tedavimi ilk denemede tuttu şuan 22+6 cem çelik doktorun adı
Ceyda76 ElaRose eger öbür tarafta düşünürsen Acıbadem maslak profesör Bulent tıraş I onerırım Oldukça ılgılı ve bılgılıler.Internetten yorumlardan fılan da arastırabılırsın Unlulerın gıttıgı bı tup bebek merkezı