Damla1995 Bu haftalarda bebişler ne durumda kızlar kilosu boyu gelisimi. Sizler ne durundasıniz.hadi konusalim. Bugun kontrolumuz var en son 500 gr dık. Bakalim smdi kac olduk sabirsizim ☺️😇🥳
esradgn123 Damla1995 26+0 Yarın doktora gideceğim bakalım nasıl ☺️ Riskli bir hamileliğim olduğu için genelde evdeyim dinleniyorum 🦦
Sevgiiss Damla1995 21+5 ken gitmiştim 530 gramdı bugün 26+0 oldu randevumuz var bakalım kaç gr oldu 😂
Damla1995 esradgn123 ayniyizz bende evdeyim devamli 2 bucuk ayde riskliyiz bizde. Duzeliyoruz yavas yavas
mucizem__ Ben hâlâ kontrole gitmedim ama sizde de özel bölge de ağrı oluyomu özellikle sol tarafında üst kısmında kemik kırılmış gibi ağrı var yürümekte zorlanıyorum yatakta dönemiyorum..
Damla1995 mucizem__ dediginiz gbi kasikta degil tam vajinamda. Kemiklerim falan o sekilde hareket ederken zorluyor aciyor cati pelvis agrisi die geciyo korkulcak bir durum degil onu biloyorum canm. Ama sol tarf kasik kemikte falan onu bilmiyorum 😔
Damla1995 Sevgiiss gidemedimmm ve cok uzuldum 😩 saati kacirdik esim gecikti onlada kavga ettim zaten ☹️
Yasmin61 25+5 olduk. Bugün gittik doktora kilomuz 830 Gr boyumuzda 32 cm dedi doktorumuz. Haftaya göre normal dedi 🙏
Ysmeslm Benmde hemen hemen bu haftalarda sezaryen olacağım ikinci bebeğim bu acaba size sezaryen tarihi verildi mi