Muallimme Merhaba anneler Antalyada en uygun muayene ücretli özel hastane neresi bileniniz var mi bir sonuç gostericem farkli sehirden geldim devlette randevu bulamiyorm o yüzden cok bir ucret vermek istemiyorm
mavininhertonuu Muallimme Tıp merkezleri hastanelere göre daha uygun oluyor benim gittiğim hastane 215₺ diğerlerinin fiyatını bilmiyorum Medstar Topçular
Ludmila Muallimme bende medstar,a topçülar gidiyorum murat doruk muane215tl cümartesı dogumum olıcak 5750tl çok iyi bi doktor
babysmommmm Muallimme özel Şelale tıp merkezi Ali Dinçay kavaklı 150 TL idi canım istersen oraya da gidebilirsin
Melisahinn mavininhertonuu bende Mustafa sağlama gidiyorum muayene ücretine 250 küsur veriyoruz da o yüzden sordum canım
mavininhertonuu Ludmila Zamdan falan bahsedildi mi acaba doğum ücreti hakkında birde doktorun kendi giriyor demi doğuma, epidural ücreti doktor gece gelirse falan ona ayrı ücret istiyorlarm mıymış bunlar hakkında bilginiz var mı
Gamzegk Olimpos hastanesinde doktorların ücreti 200 ün altındaydı en son zam gelmediyse eğer daha ucuz
mavininhertonuu Melisahinn Ben hepsi aynı sanıyordum,en son kontrolüme akşam 21:45de gitme durumunda kaldım 50₺ fazla aldılar gece muayenesi diye 265 ödedim onun dışında 215. Birşey sorucam Mustafa sağlam uzun uzun bakıyor mu ultrason da muayene kısa mı sürüyor
Melisahinn mavininhertonuu yaklaşık 15 dakika sürüyor muayenesi bebeğin gerekli her şeyine bakıyor ultrasonda tepeden tırnağa her yerini gösteriyor canım güzel renkli fotoğraflarını yakalamaya çalışıyor hatta ben gebelik başlangıcından beri kendisine takipliyim
Melisahinn Ludmila belden uyşturma yapılırsa sezeryanda ekstra ücret istiyorlar mı acaba bilginiz var mı
mavininhertonuu Melisahinn sağlıkla kavuşun biz 18 haftalığız ondan kısa sürüyordur, fiyat konusunda daha hiçbirşey sormadım ama ekstra ekstra ekstra bişiler çıkıyormuş sürekli
Melisahinn Ludmila geçen sorduğumuzda epidural 500 ekstra dediler bende sormayı unuttum normal doğum için mi ekstra alıyorlar diye