Sym987 Sevgili hanımlar beşik konusunda kafam çok karıştı. Park beşik, anne yanı, sallanan, sallanmayan önerilerinizi bekliyorum
tazebiranne_hg04 Sym987 ben normal anne yanı olabilen sallanan kademeli olarak yatağı ayarlayabildiğin bir ahşap beşik seçtim 4 yaşına kadar kullanılabilir ve özelliklerinin bebeğin büyüdüğüne göre ayarlanması da hoşuma gitti sallanma özelliği de kapatılabiliyor
Melokrks Sym987 Ben park yatak aldım anne yanı oluyor çift kademeli 25 kiloya kadar yatabiliyor çocuk uzun ömürlü olur diye düşündüm alt açması falan da var
Tugcebanu Sym987 park yatak aldım ben de kademeli anne yanı oluyor katlanıp taşınabiliyor ister beşik gibi sallanıyor ister sabitleniyor
Sym987 tazebiranne_hg04 uzun süre kullanması çok iyi ben de ölçüleri büyük bakıyorum teşekkür ederim tavsiyen için
Dslrprsimom Park beşik aldım içini güzelce yastıkla doldurdum bekliyoruz bakalım ufaklığı inşallah sağ salim doğar da biter çilemiz..
Elifinannesiiiii tazebiranne_hg04 nerden aldınız acaba? Trendyoldan sipariş vermeye cesaret edemedim çevremizdeki E bebeklerdede yok Meltem Smart Mobilyanın ürünü değilmi