Mervecntr Ecee_0661 aynıyız csnm ne durumdasın bende adet sancısı oluyo okadr ve büyük tuvalate çıkma
Ecee_0661 Mervecntr Ben doğurdumm canım kavuştum miniğime normal doğumla darısı sana olsun inşallah. ❤️
Mervecntr Ecee_0661 canım İnanki çok sevindim mutlu oldum anlatmamni.isterim bana da tavsiye ve morel olur
Ecee_0661 Mervecntr Canımm artık bebişli olunca yenii gördüüm doğurmadiysan 39+6 sın değil mi sende durumlar ne ? Ben en kisa süre içerisinde doğum hikayemi yazacağım. 🥰
Ecee_0661 Mervecntr Benimkide 6 aylık canimm normalmi oldu seninde agg vallahami ginemi hamilesin kazaylami oldu istiyormuydunuz 🙈
Ecee_0661 Mervecntr Hee korunuyormuydun canim korunmuyormuydun benimde normal oldu ama endişelenme ya sezaryan olsaydi cok zorlanirdin ama normal olduguna birsey olmaz ikinci dogum
Mervecntr Ecee_0661 valla korunuodum ama işte nasip çok korkuyorum doğumdan aynısını yaşarım diye çok sancı cekktim
Ecee_0661 Mervecntr Aynen öyle nasip canim olsun bakalim pes pese buyurler biraz zorlanirsin ama ileride cok rahat edersin he dogumun nasildi zormu geçti dikiş vs oldumu
Mervecntr Ecee_0661 nasi rahat ederim canım valla inşallah ile olur ne konuda yani Valla dikişin oldu 6 tane kadar doğumum zor du sancı dan öldüm resmen açılmam çok yoldu işte suni aldm bide ikinamadim hastaneyi yıkım resmen