Kızlar selam sonunda bende doğurdum çok şükür. Bilenler bilir gelmeye niyeti olmayan bir kızım vardı doktorumuz 41. Haftana kadar bekleyelim gelmezse suni sancıyla doğumu başlatacağını söylemişti. 25.07 saat 8:30 da hastanede yatışımız yapıldı. Nstye bağlandım ve kendi sancılarım çıktı gittikçe şiddetlenmeye başlıyordu ama ben çok hissetmiyordum sancım geldiği içinde suni takılmadı. Saat 1 e kadar hem biraz dinlendim hemde ara ara koridorda yürüyüş yapıp hurma tükettim. Bu arada o saatlerde açıklığım 2,5 cmdi. Sancılarım sıklaşmaya başlayınca doktorumdan epidural takmalarını istedim epidurali takarken biraz canınız yanıyor ama oda saniyelik geçiyor hemen ilk başlarda ağrıyı %50 kesiyor sonra ağrınız tamamen kesiliyor. Saat 3 bucuk gibi 6 cm açılmam vardı ve baya bi rahatlamıştım bu arada Meryem ana otu koydurmuştum aileme oda tamamen açılmıştı. Saat tam 16:30 da sancılarım tekrar sıklaşmaya başladı epidural takılı oldugu halde ama meğersem ben o ara doğuruyormusum😂 Ebe geldi kontrole ve 10 cm açıklığım oldugunu acil doğumhaneye gitmemiz gerektiğini söyledi o an nasıl gittim bilmiyorum hem aşırı heyecanlıydımm hemde çok korkuyordum ama çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı. Bir anda büyük tuvaletimi yapar gibi bir ıkınma geldi ve 3-4 ıkınma sonrası meleğim kucağımdaydı 😍 dikiş atıldı 3 tane dikişim var ama hiç acımıyor korkmayın o ara zaten rahatlama geliyor size ve bebeğinize odaklanıyorsunuz. Bizim hikayemizde böyle Allah isteyen herkese nasip etsin cok güzel kızlar hiç korkmayın Allah sabrını veriyor 🥹❤️