ladyangel Büyük Anadolu Sefa Erdem ÖZHANA gidiyrm memnunum.. gereksiz telaş yaptırmayan bı Dr tavsiye ederim. Ayrıntılı için de büyük anadoluda radyolaga gittim ondan da memnun kaldm.
ladyangel Büyük Anadolu’da zam gelmeden 450 odemistik önceden randevu aldgmz için 750 ödemekten son anda kurtulduk. En son böyleydi 750 diye biliyorum
kubraertug Veracikkk evet arkadaşım hatice hanım dan lale hanıma geçmişti oda lale hanımın daha güleryüzlü ve kibar olduğunu söyledi ben gitmedim hatice hanıma bilmiyorum ama lale hanımdan memnunum
Beyzanurekici Ben yaklaşık 1 sene önce özel medibafra hastanesinde radyoloji uzmanına 350 TL ye yaptırmıştım çokta memnun kaldım
poncikanne53 Kubraonurdmr ben orda doğum yapmayı düşünüyorum sizce güzel bir hastanemi doktorları nasıl
Oznur663 sevil42 ben randevu alırken detaylı ultrason için dedim ama ordan gidip gün mu vericekler yoksa o gün yapıyorlar mı acaba kusura bakmayın Baya soru sordum
sevil42 Oznur663 Takipli hastalarına ayrintili ultrason yapiyor sanırım mesut hoca ama emin degilim ilk kez gidenlere de yapiyor mu bilmiyorum internet uzerinden randevu alip gidebilirsiniz